Ero lyhentäminen ja voitaLyhentäminen vs Voi

Puhtaasti rasvapitoisuus näkökulmasta, ero lyhentäminen ja voita on varsin merkittävä. Koska vertailu on yleensä viitataan leivonnassa, meidän täytyy ymmärtää kuinka rasvapitoisuus sulaa, ja vaikuttaa yleisen maun ja ilman sisältöä paistetun kohteen.

Lyhentäminen on eräänlaista 100% rasvaa. Voi on korkea rasvapitoisuus, mutta se on myös maitotuote, mikä tarkoittaa, että se on myös maidon hiukkasia sekä pieni, mutta erittäin tärkeä osuus vettä. Kun paistaminen näihin aineisiin, sinun täytyy katsoa, ​​miten kukin sulautuu lämpöä, parhaillaan ottaen ainesosat seuraavaan vaiheeseen luodessasi valmiin tuotteen. Voi on taipumus sulaa lämmön nopeammin kuin lyhentäminen, koska sen maidon ja vesipitoisuus. Lyhentäminen pyrkii pitämään suurempaa joustavuutta lopputuotteita.

Tuotteet tehty lyhentäminen ovat usein pehmeämpiä. Ei ole myöskään meijerin lyhentäminen, joten se prime valinta leivonnassa ihmisille meijeri allergiat. Leivontaan tuotteita, jotka edellyttävät korkeus, lyhentäminen on todennäköisesti säilyttää ilmaa loukkuun taikina sekoitusprosessin aikana.

Voi luo eri maku kuin hyvin. Vaikka se voi 't määrittää mikä maku on parempi, voita on yleensä valinta enemmän suolaisia ​​ja makeita makuja, kun taas lyhentäminen käytetään yleensä sen puute lisäksi maustaa.

Reseptejä, jotka vaativat lyhenemistä voidaan yleensä korvata voilla, vaikka rasva, maito ja vesipitoisuus kysymyksiä. Kuitenkin reseptejä, jotka vaativat voin yleensä ei voi kytkeä kanssa lyhentäminen, kuten rasva, maito ja vesipitoisuus on jo kirjoitettu yhtälö, kun parantamassa resepti, ja voi olla välttämätön osa lopputuotteen.

Toisin lyhentäminen, voita voidaan käyttää laajemman valikoiman vaihtoehtoja keittiössä. Voit käyttää voita saut ?? ta sekä lisäämällä kosteutta asioita, kuten perunaa ja kanaa. Lyhentäminen ei yleensä käytetty aromia vaihtoehto ruoanlaittoon, mutta enemmän tukikohtana leivontaan projekteja.

Yhteenveto:

1. lyhentäminen on A100% rasvaa.

2. Voi on lisäksi maidon ja veden hiukkaset, ja ei ole kaikki rasvaa.3. Voi sulaa nopeammin lämmön.

4. Voi levitteet ohuempi sulatettuna.

5. lyhentäminen säilyttää suuremman joustavuuden, ja säilyttää ilman, tuloksena on suurempi nousu.

6. lyhentäminen tuotteet ovat pehmeämpiä.

7. Voi käytetään maku.

8. lyhentäminen käytetään flavorless pohja.

9. lyhentäminen voidaan vaihtaa voita.

10. Voi ei yleensä vaihdeta lyhentäminen.