Ero Maito ja Half and HalfMaito Vs Half and Half

Ehkä on vaikea erottaa kaksi on tietää, mikä tuote on enemmän rasvapitoisuus. Monet tullut ajatelleeksi, että täysmaidon heti on enemmän rasvaa kuin muut '' se on nimetty puolet ja puolet muutenkin.

Maito, kuten täysmaitoa, hankitaan yleensä lehmästä. Tämä tuote on noin 4% rasvaa. Toisaalta, puolet ja puolet tuli olla, koska se on 'puoli' maito ja 'puoli' kerma. Jotta selvästi tietää tästä tuotteesta, on ensin tiedettävä erot maito ja kerma.
Maito, läpikuultava tyyppi valkeahko nestettä, on paljon proteiinipitoisuus, puhumattakaan kalsiumia. Se on myös askorbiinihappo, mutta vain jonkin verran (ei ole kaikissa). Ominaista maitoa, aivan erityisesti sen ravinteiden ja rasva-arvot, poikkeavat eläimestä toiseen (ihminen mukaan lukien); vaikka kyseisen rodun eläimen on jonkin verran vaikutusta rasvapitoisuutta sen maidon. Jotkut maitotuotteita katsotaan terveellisempiä kuin toiset. Lisäksi yleisimmät eläinten maidon tuottamiseen käytettyjä ovat lehmiä, vuohia, hevosia ja aaseja.
Kerma, toinen maitotuote, ilmeisesti on eniten rasvaa. Ennen homogenoinnin maito tehdä kerma, rasva maidossa luonnostaan ​​asettuu päälle nestettä. Tämä kerros tuli myöhemmin paksu ja kermainen, ja on todella kuoritaan pois käytettäväksi puhdasta kermaa. Sitä kutsutaan kerma, koska sen väri '' kerma-kuten väri (jonnekin välillä keltainen ja valkoinen). Tämä johtuu siitä, jotkut kerma tulevien tuotteiden lehmät ovat runsaasti karotenoidipigmenttejä jotka antavat sille kellertävä värisävy. Mainitut pigmentit sanotaan peräisin kasveista että lehmät yleensä nielemään.Jos siis puolet ja puolet on 50% kermaa ja 50% maitoa niin se olisi todennäköisesti rasvaisempaa kuin maitoa, mutta vähemmän paksu kuin mikään tyypillinen kerma. Jos maito on rasvaa valikoima 0-4%, puolet ja puolet on yleensä 12. 5%.

Maun, nämä maitotuotteet ovat myös erilaiset. Se johtuu siitä, puolet ja puolet on tietenkin rikkaampi ja paksumpi kuin täysmaito. Jossa puolet ja puolet, lautasen lähes maistaa paljon creamier kuin silloin, kun 'uudelleen aio käyttää tavallista maitoa. Se voi takki kielen toisin maito jossa se maistuu paljon siivooja suussa. Että' takia sinun on oltava varovainen korvaamalla yksi maitotuote toiseen, kun puhutaan ainesosat erityisesti elintarvikkeiden resepti. Saatat päätyä ottaa lautasen, joka on erilainen maku ja johdonmukaisuutta kuin odotettiin.

1. Maito on läpikuultava valkoinen neste taas puolet ja puolet on hieman kermainen 'väri' 'yellow-white.
2. Maito on vähemmän rasvaa kuin puolet ja puolet.