Ero Grade A ja B vaahterasiirappiaGrade vs B vaahterasiirappia

Jos puhutaan aamiainen mausteet, vaahterasiirappi on yksi rakasti niistä kaikista, jotka on yleensä sijoitettu lähelle appelsiinimehua. On kuitenkin suurempi tarina vaahterasiirappi kuin vain tavallinen lisäosat lettuja.

Vaahterasiirappi, jotka on pullotettu tai jaettu Amerikassa vivahtaa arvosteluasteikko etiketit C nämä ovat A-luokan ja luokan B Ensisijainen ero näiden kahden laadut on niiden väri. Grade siirapit periaatteessa olla värisävy verrattuna tummempi luokka B vaahterasiirappi. Jotta voitaisiin edelleen laajentaa Grade luokittelujärjestelmän, valmistajien nimi kolme alaluokkiin tämän luokan nimittäin: tumman meripihkan, medium keltainen, ja valo kullanruskea.

Mitä maku, monet väittävät, että kaksi laatua don 't vaihtelevat paljon. Kuitenkin kokenein tuntijoiden yleensä sanoa, että A-luokan vaahterasiirappi hallussaan hienovaraisempaa ja herkkä maku verrattuna niiden luokka B kollegansa. Tässä yhteydessä useimmissa Grade siirapit käytetään oman tukipilari mausteet suosikkiasi vohveleita ja lettuja. Mitä vahvempi ja vakaampi maku Grade B siirapit on sopivampi, jos sitä käytetään leivonnassa ja muiden ruoanlaittoon valmisteita.

Koska Grade, tämä edellyttää myös, että siirappi on saatu aikaisintaan ajankohtaan (noin helmikuu-maaliskuu) taas Grade B siirappinsa korjattu loppupuolella kauden (joskus huhtikuussa). Lisäksi kaksi luokkaa don 't ole mitään merkittävää eroa ravitsemus-viisasta. Jos arvioimaan ravitsemus tosiasiat tai elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä säiliöön, kaksi siirapit Don' t eroavat niin paljon. Se 'on vain, että jotkut merkit on taipumus manipuloida tuotteitaan hieman näkyvän enemmän ravintoa kuin kilpailevien merkkien.Lopuksi on oikeastaan ​​kolmas vaahterasiirappia ryhmään merkitty Grade C. Kuitenkin tällainen mauste ei kaupallisessa levityksessä, koska sen voimakas maku ehdottaa sitä voidaan käyttää tehokkaana aromin ainesosa sijasta voidaan syödä sellaisenaan. Tämä myy tynnyrit teollisuudelle elintarvikkeiden päättäjät tuotteita, jotka ovat vaahtera maustettu.

Yhteenveto:

1. A-luokan vaahterasiirappi kantavat vaaleampi väri verrattuna tummempi Grade B siirapit.
2. Grade siirapit sanotaan olevan herkempää ja hienovarainen maku kuin vahvempi Grade B siirapit.
3. Grade siirappinsa korjattu aikaisintaan ajankohtaan samalla Grade B siirapit saadaan paljon myöhemmässä osan kautta.