Ero Palmuöljy ja palmunydinöljy



Palmuöljy Vs palmunydinöljy

Suurin ero kämmen ja palmunydinöljy on, jos ne on purettu. Kun kyseessä on palmuöljyn, se uutetaan palmuhedelmään (erityisesti Afrikkalainen Palm). Sillä palmunydinöljy, se on nimetty sellaisiksi, koska öljy on peräisin siemenistä saman palmu on mainittu.

Saatavuus molempien öljyjen on useimmiten laajalle levinnyt Kaakkois-Aasiassa ja Afrikassa. Ne ovat käytettävissä myös muissa osissa maailmaa, vaikka ei valtavia määriä. Lisäksi, joka perustuu 2007 tutkimuksen on huomattu, että palmuöljy on tullut eniten kulutetaan kasviöljy maailmanlaajuisesti.

Puretaan palmuöljyä hedelmistä edellyttää huolellista kerääminen ja painamisen palmuhedelmään. Tuloksena tästä prosessista on tummanpunainen öljy, joka on runsaasti karoteenia. Tämä ravintoaine on kuitenkin hävittää helposti, kun öljy altistuu kuumuudelle varsinkin kypsennyksen aikana. Tuloksena on nestettä, joka on paljon väriltään vaaleaa ja paljon kermainen rakenteeltaan. Ne, jotka markkinoivat ja tuottaa tätä öljyä joko käyttää tärkeimpien öljyn tai sen alakomponentteja (uutettu kautta edelleen tislaamalla öljy) kaupallisiin tarkoituksiin, koska niiden monia tärkeitä käyttötarkoituksia.



Kun kyseessä on palmunydinöljy, siemenet paahdetaan, säröillä sitten maadoitettu vaikka on jo paljon enemmän modernia prosesseja, miten tehokkaasti erottamaan öljyä kämmen siemenistä.

Mitä rasvapitoisuus, sanotaan, että palmuöljyä on 50% sen rasvaa tyydyttyneitä rasvoja. Tämä on huomattavasti vähemmän kuin palmunydinöljy 's 80%. Jälkimmäinen on myös alhainen välttämättömiä rasvahappoja. Huoneenlämmössä, rasva näitä öljyjä (erityisesti palmunydin-) melkein näyttää olevan kiinteä.

Molemmat öljyt ovat erittäin suosittuja ruoanlaitossa, koska tyydyttyneitä rasvoja estää sitä hajottaa helposti jopa kuumuudelle. Toisaalta kolikon, tämä sama tyydyttynyttä rasvaa tekee sekä öljyjä ei niin terveellistä, koska niillä on merkittävä kielteinen vaikutus kehon järjestelmä aivan erityisesti silloin, kun otetaan suuria määriä.
Sen lisäksi ruoanlaitto, kämmen ja palmunydinöljy ovat monipuolisia siinä mielessä, että niitä voidaan käyttää myös muissa teollisuuden toimintoja, kuten valtakunnassa kosmetiikkaa. Kosteusvoiteita ja saippuat hyödyntämään näitä öljyjä halvempi vaihtoehto muille luonnolliset öljyt.
1. palmuöljy on peräisin palmuhedelmään kun palmunydinöljystä uutetaan siemenistä (ytimet) ja palmuhedelmään.
2. palmuöljy pidetään terveellisempiä öljytyypin verrattuna palmunydinöljy,
3. Yleensä palmunydinöljy on paljon halvempaa kuin puhdasta palmuöljyä.