Ero Hamppu ja CannabisHamppu vs Cannabis

Kannabis on suvun kukkiva kasvi kotoisin Keski- ja Etelä-Aasiassa, joka on kolme lajia: Cannabis ruderalis, Cannabis sativa, ja Cannabis Indica. Kasveja viljellään niiden kuitujen ja siementen käytetään lääkkeitä ja vapaa-ajan huumeet.

Teollinen hamppu tulee Cannabis ruderalis L lajike ja on vain 1. 5% tetrahydrokannabinoli eli THC, aine, joka voi tehdä henkilö korkea. Se on korkeatasoinen kannabidioli (CBD) pitoisuus, joka vähentää psykedeelisiä vaikutuksia THC.

Hamppukuidun on vahva ja kestävä tekee sen erittäin tärkeä raaka-aine teollisuustuotteiden. Sitä käytetään paperin valmistuksessa, tekstiili-, muovi-, rakennusmateriaalit, ja muut kodin tuotteita. Sen siemenet ovat hyvä proteiinin lähde, aminohappoja, ja rasvahapot.

Hampunsiemenet voi syödä kokonaan tai keitettävä puuroa, tehtäisiin jauhoja ja käyttää leipoa evästeet ja pullia tai muuttui hampunsiemenöljy ja lisätä ainesosina kastikkeet, voita, ja muut mausteet. Se voi jopa olla jalostetaan etanolia polttoaineena.
Kannabis, myös tunnetaan nimellä marihuanan tulee Cannabis sativa tai Indica lajike ja on erittäin korkea tetrahydrokannabinolin. Se sisältää jopa 20% tämän vaikuttavan aineen, joka tekee siitä sopivan lääkkeiden ja virkistyskäyttöön.Kannabiksen käyttö vapaa-ajan tarkoituksiin on laitonta useimmissa osissa maailmaa lukuunottamatta muutamia, jotka laillisti sitä kuin Alankomaissa, Saksassa, Espanjassa ja Itävallassa. Se on tehokas hoito oksentelua ja pahoinvointia, edistää ruokahalua AIDS ja syöpäpotilailla, glaukooman hoidossa ja ruoansulatuskanavan ongelmia.

Marihuanan tai kannabis on yleensä kasvanut lämmin, kostea, ja kosteissa tiloissa, joissa ne voivat tuottaa parhaan laadun siemenet ja kukkia toisin hamppua joita voidaan kasvattaa missä tahansa. Lisäksi Cannabis tarvitsee runsaasti tilaa, koska sen oksat voivat levittäytyä joka eroaa hamppua, joka on kasvanut.
Molemmat kasvit tarvitsevat lupia kasvaa, vaikka. Ja vaikka se ei ole laitonta viljellä hamppua, erityinen lupa DEA tarvitaan edelleen viljelijöiden. Edellytyksenä on, että alueella on oltava aitoja ja vartijoita pitää ihmiset pois.

Yhteenveto:

1. Hamppu tulee Cannabis ruderalis L erilaisia ​​kasvisuvun Cannabis taas marihuanan tulee Cannabis sativa ja indica lajikkeet saman kasvin sukuun.
2. Hamppu kasvi varret ja oksat ovat vahvoja ja kestäviä, kun Cannabis 'tai marihuana' s ovat pehmeitä.
3. Se ei ole laitonta viljellä hamppua mutta, kuten Cannabis tai marihuana, se vaatii luvan kasvi, ja on olemassa useita rajoituksista.
4. Vaikka hampunsiemenistä voidaan käsitellä ruokaa, kuten jauhamalla jauhoksi tehdä leivonnaisia ​​ja kuluttavat sitä puuroa, Cannabis siemenet ovat yleensä savustettu.
5. Hamppu tarvitsee vain pienen alueen viljellä koska se kasvaa, kun kannabista tai marihuanaa tarvitsee laajemmalle alueelle, koska sen lehdet on kasvanut ulos.