Ero Makea Paprika ja paprikaMakea Paprika vs Paprika

Fond mausteita? No, sinun täytyy tietää asia tai kaksi noin Paprika. Kun eri luokkiin Capsicum annuun pippuri palot ovat maadoitettu, Paprika on muodostunut tuote. Tämä mauste on erittäin suosittu monissa paikoissa ympäri maailmaa. Ei ihme, että on rankattu neljänneksi eniten käytetty mauste maapallolla. Koska spicing ainesosa, Paprika lisätään tietyissä ruokia tuoda joitakin maku ja väri. Koska erilaisia ​​pippuria käytetään tekemään jauhe, sen tuloksena väri ja maku vaihtelee myös. Jotkut paprika ovat punaisia ​​ja toiset taas ruskea. Lisäksi on olemassa miedosti makea jauheet vastakohtana mausteinen muunnelmia paprika. Nämä ominaisuudet antavat ruokia eri makuja ja tuoksu. Kuitenkin kaksi jauheet usein tulla kasvotusten toisiaan. Nämä ovat makeita paprika ja säännöllistä paprika.

Muuten kutsutaan plain paprika tai yksinkertaisesti paprika, tämä jauhe on usein ei kuuma eikä makea. Usein se on jopa tunnusomaista, että melko mieto maku. Tämän takia tavallinen paprika sopii instant höysteisiin varsinkaan silloin, kun väri halutaan kuten valmistuksessa deviled munia. Paprika tulee monilla alueilla ympäri maailmaa Kaliforniasta, Etelä-Amerikassa, ja Unkari mm. Sen lisäksi tärkein ainesosa (pippuri), cayenne on joskus lisätään nämä paprika jauheet.

Amerikassa kuitenkin merkitty makea paprika vaihtelu on usein sama tarkka edesnemes vaihtelu tuotu Unkari. Tämä on jalo makea mauste, kevyesti pistävä ja kantaa kirkkaan punainen väri. Jos tämä on peräisin oman maan 's makea paprika niin se esiintyy myös eräänlainen zesty maku.On myös tärkeää huomata, että on olemassa muita paprika muunnelmia, jotka vaihtelevat makeus. Feledes on yksi muoto, joka on sanottu olevan puolimakea ja mid pistävä. Oikeastaan ​​tämä on vasta toinen vaihtelu kahdeksasta suosittu paprika muodot Unkarissa kaupan. Tämä ei ole jotain yllättyä of koska jauheen pidetään maan 'kansallisen mauste.

1. Tavallinen tai säännöllistä paprika makuja bland taas makea paprika on tietenkin paljon makeampi.