Ero Ohra ja vehnäOhra

BARLEY vs WHEAT

Ohran ja vehnän kuuluvat jokapäiväiseen ruokavalioon ja useimmat meistä kuluttaa niitä vaihdellen. Silti on niitä, jotka käyttävät kahta nimenomaan, että on, kun niitä tulee käyttää, mutta eivät tiedä todellista eroa näiden kahden välillä. Ne katsovat ohran ja vehnän olevan sama, mutta ne ovat kaksi erilaista heiniä. Ohra on yleensä korjattu lämpiminä vuodenaikoina; niin se on yleensä korjattu keväällä ja vehnä parhaiten viihtyy viileämpi ilmasto, joten se on korjattu alussa talvella.

Ohra käytetään Procure viljan ja sitä voidaan myös käyttää karjan rehun sekä hautua olutta. Yleensä vehnä on erittäin suuri kaupallinen arvo. Vehnästä leivät, paljon asioita voi tehdä, joka sisältää jauhoja, nuudelit, keksejä, pannukakut, karjan rehun myös alkoholia. Lisäksi voimme myös tehdä mattoja, paperi, vehnä korit ja jopa jalostukseen nautojen käyttämällä ohraa.

Vehnä, toisaalta, katsotaan vähemmän kova ruohoa ja heikompi maku kuin ohran niin enemmän alkoholia on valmistettu ohrasta. Jotta kokki vehnää, se on ensin jauhetaan ennen keittämistä. Ruoanlaitto on myös hieman monimutkainen. Tämä ei ole totta ohran, jotka voidaan keittää helposti kuin riisi. Ohra on korkeampi kuitupitoisuus siinä kuin vehnää. Vehnä on yleensä käytetään leivän.

On olemassa monia erilaisia ​​vehnän ja jokainen lajike on erilaista käyttöä elintarvikkeissa. Hard punainen vehnä käytetään tehdä leipää jauhoja. Durumvehnän käytetään tehdä makaroni ja spagetti. Leivonnaiset voitaisiin tehdä valkoisesta vehnästä. Keksit, keksejä ja kakku voitaisiin tehdä pehmeä punainen vehnää. Käyttö Ohran on myös varsin laaja. Se on yleensä käytetään tekemään olutta. Olutta voi tehdä Mallastuksessa ohra. Kun ohra on mallasjuomien, se korjataan. Sitten mallas on käytetty tehdä olutta ja jotkut mallasta käytetään tekemään aamiaismurot ja muut viljatuotteet. Kun vehnä on valmis korjattu, se on ruskea tai kultainen värisävy, mutta kun ohra on korjattu se on keltainen-valkoinen värisävy.Vehnä

Vehnä on lyhyempi parta mutta ohra on pidempi parta. Ohra on pitkään clasping orecchiette jotka eivät ole hiuksia. Orecchiette vehnän kasvit ovat lyhyempiä ja on pieni hiukset. On olemassa monia etuja, jotka voidaan saada kulutusta ohran, joka on runsaasti hiilihydraatteja, rasvoja, proteiineja, kuitua, ja monia vitamiineja, kuten vitamiini B, sekä rautaa, kalsiumia, fosforia, magnesiumia, sinkkiä, kaliumia, riboflaviini ja folaattia. Vehnä on myös korkea ravintoarvo, koska se käsittää proteiineja, rasvoja, hiilihydraatteja ja ravintokuitua, sekä rauta, magnesium, B-vitamiinia, kalsiumia, folaatin, sinkki, mangaani, kalium ja tärkkelys.

Vehnän ja ohran molemmilla on omat merkitys omasta puolin. Molemmat ovat hyvin tarvitaan elin on oikea määrä. Siksi on tärkeää tietää ero niiden välillä sekä milloin ne tulisi nauttia.

YHTEENVETO

Ohra on korjattu lämpiminä vuodenaikoina, eli keväällä aika taas vehnän parhaiten viihtyy viileämpi ilmasto
Ohra käytetään enemmän tehdä alkoholia

Vehnä on heikompi maku taas ohraa on voimakkaampi maku

Ohra on korkeampi kuitupitoisuus kuin vehnää

Ohra voidaan keittää helposti kuin riisi, vaikka vehnä on hiottu ennen keittämistä

On olemassa monenlaisia ​​vehnän kuten kova punainen vehnä, josta vehnäjauhoja voidaan tehdä, pehmeä punainen vehnä käytetään tekemään keksejä, keksejä ja kakkua, durumvehnän käytetään tekemään makaroni ja spagetti, valkoinen vehnä käytetään tekemään leivonnaiset; Ohra on yleensä käytetään tekemään oluiden Mallastuksessa ohra joka sitten korjattu, maltaasta joitakin muita tuotteita voidaan valmistaa myös esimerkiksi aamiaismurot ja muut viljatuotteet

Kun vehnä on valmis korjattu se on ruskea tai kultaisen sävyn ja kun ohra on korjattu se on kelta-valkoinen värisävy

Vehnän on lyhyempi parta mutta ohra on pidempi parta