Ero Jäätyminen ja HuurrettaJäätyminen vs. Kuorrutus

Useimmat ihmiset ajattelevat, että kuorrutus ja jäätävissä ovat kaksi eri termejä käytetään kuvaamaan samaa. Yhdysvalloissa, esimerkiksi, monet käyttävät termiä kuorrutus sijaan jäätymistä. Useimmissa Euroopan maissa, kuten Isossa-Britanniassa, sana kuorrutus on edullinen. Tämä on yksi syy, miksi on ollut paljon keskustelua kahdesta joko ottaa eron, tai ne voidaan hyödyntää vaihtoehtoisesti. Kuitenkin yhä useammat asiantuntijat ovat yhtä mieltä, että on todella joitakin tärkeitä eroja niiden välillä.

Se ei ole pelkästään kyse semantiikkaa. Jäätyminen on todellakin erilainen kuin kuorrutus. Ensinnäkin se sanotaan olevan ohuempi, ja on kiiltävämpi ulkonäkö kuin jälkimmäinen. Jäätyminen on sanottu olevan termiä käytetään enemmän ammattimaisesti. Se on kuin kondiittori 's sokeria yhdistettynä maitoa.

Kuorrutus on paksu, yleensä pehmeät kerros, kuten buttercream. Tämän vuoksi sitä käytetään edullisesti kattamaan ulkopinnan kakku. Sekaannus setit kun kuorrutus on sovellettu siten, että se on tarkoituksella päällystetty ohuesti kakun. Se on myös levitetään kakkuja kuin keveiden, tai yleisenä ulompi pinnoite, joka tarjoaa lisätään kerros kakun. Siten frostings voidaan mounded toisin kuin jäätävissä että vain luistaa, tai juoksee pois kakun luonteeltaan.

Mitä rakenne, frostings yleensä pysyvät pehmeinä. Ne ovat myös paljon creamier, ja että 'siksi ihmiset saavat usein ajatus, että se maistuu paremmalta, todennäköisimmin johtuvan sen voinen maku. Jäätyminen on enemmän nestettä, mutta kun se tulee kuiva, se näyttää ohut ja kova.

Kuorrutus levitetään joko lastalla tai veitsellä tehdä kasa yli kakku, tai sijoittamalla se sisällä koristelu laukku pieni ulostulon vihje kuorrutus kaataa (pipe) ulos. Jälkimmäinen on mitä 's yleensä nähty koristelu evästeet. Kun kyseessä on jään, putkiston lähestymistapa on ainoa menetelmä, jota käytetään, koska sen nesteen johdonmukaisuus. On liian vaikea sovelletaan lastalla, sillä se vain valumista liian helposti.Yhteenvetona, jos joskus 'eivät ole, että erityisesti sanojen määritelmiä, se on vielä kunnossa käyttää joko jäätymistä tai kuorrutus samassa merkityksessä.' Oikea 'käyttö on kahden termin mukaan, missä sijaitsevat joka tapauksessa. Mutta sen kaikkein teknisessä mielessä ne eroavat toisistaan ​​koska:

1. icings ovat runnier luonteeltaan verrattuna kuorrutus.

2. frostings ovat paksumpia kuin icings.