Ero Katkaravut ja katkaravutKatkaravut vs. katkaravut

Mikä resepti voisi amatööri ajatella, kun se tulee katkarapujen? Nada. Nämä kaksi ihastuttava meri elintarvikkeet voidaan keittää niin monin eri tavoin: paistettu, paistettu, saut ?? ed, grillattu, broiled tai mitä tahansa. Voit jopa syödä se raaka ja tuoreen joidenkin lehtivihannekset kastettu salaatinkastike. Nämä mehevä ja maukas-to-be lihat ovat myös pohjustetaan ruokia viiden tähden ravintolaa ympäri maailmaa. Kallista tai ei, katkarapujen ovat molemmat sertifioitu julkinen valintoja.

Vaikka nämä kaksi ovat erittäin nautti ja arvostettu, ihmiset ovat todella unohtaneet ajan, että katkaravut ovat kaksi eri lihat. Ne voivat molemmat vivahtaa muistuttavat muiden, mutta ne ovat biologisesti erilaisia. Kuitenkin tämä väärinkäsitys voisi jäljittää vikaa, miten eri maat viittaavat katkarapuja kuten katkarapu ja päinvastoin. Esimerkiksi US viittaavat katkaravut kuin katkarapujen ja Yhdistynyt kuningaskunta viittaavat katkarapuja kuten katkarapuja. Mutta 'ole mitään pidä sekoittaa siellä. Olisi suoristaa koska katkaravut ovat todella erilaisia. Maku katkarapuja lihaa voidaan jopa erottaa katkaravut lihasta. Katkaravut voidaan erottaa niin monella eri tavalla joko keittiö ehdot tai tieteellisiä termejä. niille, jotka ajattelevat yhä katkaravut ja katkarapuja ovat yksi ja sama, te 're in suuri yllätys. Tässä 's miten.

Tiesitkö, että katkaravut ovat hieman suurempia kuin katkarapuja? Että 's tosiasia. Katkaravut ovat enää jalat verrattuna katkarapuja' liian. Katkaravut ovat tieteellisesti määritelty decapods äyriäisiä joka putosi osa-tilauksen dendrobranchiata. Fyysisesti katkarapuja on lamellitiiviste Gill; ne ovat avoimia, mikä ilmentää sen sisäelimiin; he kävelevät käyttävät kolmea takajalat ja käyttää pihdeillä ja muiden etuosan kahdet syömiseen; ja lopuksi katkaravut 'toiseksi hohdinparia ovat suurempia kuin sen ensimmäinen pari. Muut erotettavissa katkarapu ominaisuus on, että sen naaraat munivat virroista, jossa munat kasvaa itsenäisesti, ja että ne usein viihtyvät suola vesillä vaan mennä tuoretta vesillä kutemaan.

Muu kuin, että katkarapu lihaa pidetään mehukkaana ja makea kuin katkarapu lihaa. Katkarapuja on myös runsaasti kalsiumia, E-vitamiinia, ja antioksidantit, kuten seleeniä. Se on myös runsaasti monityydyttymättömiä rasvoja, jotka ovat hyviä kuin anti-inflammatorinen aine, joka estää ruston eroosiota. Lisäksi katkaravut ovat myös runsaasti Omega 3, joka on todella hyvä sydän ja joitakin syövän ominaisuuksia.

Katkarapuja, toisaalta, uivat decapods äyriäisiä, jotka on luokiteltu pleocyemata. Shrimp0s löytyvät suolaa vedet ja sisävesiin ja ovat pienempiä. Katkarapuja, kuten katkaravut, ovat yksi suosikki lihat elintarviketeollisuudessa. Katkarapuja kattavat 25% kaikista myydään äyriäisiä Yhdysvalloissa. On kyllä, bestseller joukossa muita mereneläviä. Katkarapu ominaisuudet ovat huolehtimassa sen munat kunnes se luukut; hiekkainen värillinen tai yleensä pigmentoituneet; ja makea maukas jos asuivat sisävesiin kuin suolaista vesillä. Katkarapu lihat ovat runsaasti proteiinia, D-vitamiini, sinkki, jodi, kalium, ja paljon muuta. Paitsi, että vaikka katkaravut on todettu korkea kolesteroli, se on hyvin alhainen tyydyttyneitä rasvoja, joka lähinnä tekee siitä hyvän ruoan joku, joka 's on ruokavalio.SUMARRY:

Katkaravut ja katkaravut suositaan elintarvikkeet mutta katkaravut on makeampi maku lihaa, kun katkaravut pidetään myydyin.

Katkaravut ovat yleensä suurempia kuin katkarapuja.