Ero Ragu ja bologneseRagu vs Bolognese

Italialainen keittiö on tunnettu sen yksinkertaisuus ja lajike juustoa ja viiniä olennaisimpia jokaisen italialaista ruokaa resepti. Se on myös tunnettu pasta eri muotoja, pituudet ja leveydet ja kastikkeet eri ainesosia.

On olemassa useita erilaisia ​​kastikkeita käytettiin italialaista ruokaa ja ruoanlaittoon. Yksi on pestokastike valmistettu murskatuista basilika, valkosipuli, pähkinät, juusto, ja oliiviöljy. Sitten on puttanesca kastike tehty tomaatit, valkosipuli, oliivit, anjovis, ja punainen chili.

Suosituin ja laajalti käytetty italialainen kastike on Ragu jota useimmat ihmiset ajattelevat niin tomaatista kastike mutta on todellisuudessa lihapohjaisen kastike vain pieni määrä tomaattikastiketta tai liitä lisätään siihen.

Ragu on perinteinen italialainen liha-kastike, joka tarjoillaan yleensä pastaa. Se on valmistettu jauheliha joka on haudutettu hitaasti kunnes tarjouksen ja voi olla useita erilaisia ​​mausteita. Soffritto koostuu hienonnettu sipuli, selleri, porkkanat, ja mausteita lasketaan yhteen tomaattikastiketta ja muut aromit.

Verrattuna muihin kastikkeiden se on paksumpi ja tehnyt creamier lisäämällä maitoa myöhemmässä vaiheessa ruoanlaittoon. Se on useita eri versioita, ja lammas, siipikarjan, kalan, vasikanliha, tai sianlihaa voidaan käyttää sijasta jauheliha. Muut mausteet kuten chili, paprika, pavut, rakuuna, ja kumina voidaan myös lisätä.

Ragu alla Barese valmistetaan käyttäen hevosen lihaa; Ragu alla Napoletanaon on paljon tomaattia ja käyttää punaviini; Ragu alla Bolognese käyttää valkoviini ja vähemmän tomaatteja. Ragu alla Bolognese tai Bolognese kastike on suosituin versio ragu.Bolognesekastike alkunsa Bologna, Italia ja juontaa juurensa 15-luvulla. Se on pasta kastike, joka on lihasta pohjainen ja sisältää pienen määrän tomaattikastiketta. Se on perinteisesti tarjoillaan tagliatellea, vihreä lasagne, ja muut laaja-muotoinen pasta sijasta spagetti koska kastikkeen mahtuu paremmin laajemman pastaa.

Sen ainesosia sisältävät naudanlihaa, soffritto, Pancetta, sipulit, tomaattipyree, lihaliemi, valkoviini ja kerma tai maitoa. Kuten kaikki muut elintarvikevalmisteet, bolognese kastike on erilaisia ​​variaatioita. Sianlihaa, kanaa, vasikanliha, kani, hanhi, ja muita lihoja sijasta voidaan käyttää naudanlihan.

Soffritto on tehty selleri, porkkanat, ja sipulit keittää voita tai oliiviöljyä. Sienet, kinkkua ja makkaraa on myös lisätty yhdessä maitoa tai kermaa lisätä makua ja antaa sille lisää creaminess. Se on yleensä haudutettu vähintään viisi tuntia.

Yhteenveto:

1. Ragu on lihapohjaisen italialainen kastike, joka tarjoillaan pastan kun Jauhelihakastiketta tai Ragu alla Bolognese on muunnelma ragu.
2. Ragu on paksumpi kuin muut kastikkeet, ja vaikka muita muunnelmia ragu kuten Ragu alla Napoletana käyttää punaviiniä, bolognese käyttää valkoviini.
3. Muut ragu kastikkeet käyttää sitä spagetti, mutta bolognese käyttää sitä laajempi muotoinen pasta kuten lasagnea, koska paksu kastike sulautuu paremmin laaja-muotoinen pasta.