Ero Rusinat ja SultanarusinatRusinat vs Sultanarusinat

Rusinat ovat suosittuja, koska ne edistävät hyvää terveyttä. Kuitenkin jotkut ihmiset eivät tiedä paljoakaan rusinoita muu kuin se, että ne ovat pieniä, tummia, maku makea, kuivattuja hedelmiä, ja ovat täynnä hyviä ravintoaineita. Viime aikoina muita kuivattuja elintarvikkeita ovat tehneet aaltoja, ja uhkaavat syrjäyttää rusinoita kuin niitin kuivatut hedelmät terveellisen ruokavalion. Sultanarusinat ovat saamassa suosiota vaihtoehtona rusina joka tarjoaa samat terveyshyötyjä. Jotta ero rusinoita ja sultanarusinoita, se 's tärkeää tietää, miten kukin niistä näyttää ja mistä ne tulevat.

Useimmat ihmiset don 't tietää, että rusinat tulevat kuivatuista rypäleistä, jotka ovat väriltään valkoisia. Makea, tummat hedelmät, että nämä rypäleet tuottavat ovat aluksi väriltään vihreä, mutta tummentaa kuin hedelmä kuivuu. Kuivattu hedelmä on sitten talteen, käsitellään ja myydään rusinoita. Sultanarusinat, toisaalta, myös tulevat valkoinen kuivattuja viinirypäleitä siemenettömänä lajike. hedelmät nämä rypäleet on vaalean keltainen. Ne ovat myös pienempiä, mutta mehukkaampi ja makeampi kuin rusinoita. on ole helppoa satoa sultanarusinoita. Jotkut ovat sitä mieltä, että niin kauan kuin yksi on kasveja, jotka tuottavat näitä kuivattuja hedelmiä, yksi on aina tuoretta tarjonta rusinoita tai sultanarusinoita. tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Sadonkorjuu rusinoita tai sultanarypäleiden on pitkä prosessi.

Ensinnäkin, rypäleet vaalittava ja asennettu viiniköynnös. Kun rypäleet tulevat ylikypsiä, ne ovat huolellisesti korjattu, ilmakuivattiin sitten. Jos rypäleet on varastoida pitkäksi aikaa, ne käsitellään rikin tai valkaisuainetta. Niiden varret poistetaan myös välttää värimuutoksia ja pidentää säilyvyyttä. Estääkseen rusinoita tai sultanarusinoita kasautumista yhteen, kasviöljy levitetään ennen kuin ne pakataan. Joutuessaan valinta, ostaako rusinoita ja sultanarusinoita, miten voidaan päättää? Loppujen lopuksi rusinoita ja sultanarusinoita tarjota samoja terveydellisiä etuja. Kuitenkin useimmat ihmiset nykyään valitsevat sultanarusinoita koska miten ne maistuvat. Sultanarusinat ovat tunnettuja siitä, erittäin makea. Itse asiassa jotkut ihmiset väittävät, että makeus Sultanarypäleiden voi seistä par kanssa makeus luonnonhunaja. Ylittäminen makeus Sultanarusinoiden tulee sen korkea sokeripitoisuus. Mitä tulee ruokaa, sultanarypäleiden voi toimia korvikkeena rusina monissa ruokia. Esimerkki ruokaa, joka voidaan sekoittaa sultana kuuluu leivonnaisia, pähkinä sekoituksia, jälkiruokia, ja mysliä.

Ensisijainen lähde Sekä rusinoita ja sultanarusinoita ovat Euroopan maissa, eli Kreikka, Kypros, Espanja, ja Turkki. Muut tuottajat rusinoita ja sultanarusinoita ovat Etelä-Afrikka, Yhdysvallat, ja Australia. Kuten rusinat, sultanarypäleiden ovat hyvin hygroskooppisia, mikä tarkoittaa, että niillä on taipumus absorboida vesihöyryä. Tämän vuoksi, sekä sultanarypäleiden ja rusinat on kuivattava huolellisesti sen varmistamiseksi, että muotit ei hyökätä hedelmää. Valetut sultanarypäleiden ja rusinat ei tulisi syödä. Sen lisäksi muotit, sultanarusinat ja rusinat ovat myös alttiita hiiva ja käyminen. Molemmat hedelmiä olisi pidettävä valvotuissa ympäristöissä varmistaa tuoreuden ja pitkäikäisyys.

Yhteenveto

1. Sultanarusinat ja rusinat ovat kuivattuja hedelmiä, jotka tarjoavat terveyshyötyjä.2. Sultanarusinat ovat hitaasti saavuttamassa rusinoita niin katkottua kuivattuja hedelmiä.

3. Rusinat tulevat rypäleistä, jotka ovat väriltään valkoisia. Raisin aluksi värillinen vihreä, mutta tummuu kun se kuivuu.

4. Sultanarusinat tulevat samanlainen rypäleistä, mutta on siemenettömiä lajike. Sultanarusinat ovat pienempiä vielä maku makeampi kuin rusinoita. Sultanarusinat on verrattu hunajaa kannalta makeutta.

5. Sekä rusinoita ja sultanarusinoita ovat hygroskooppisia, mikä tarkoittaa, että ne imevät vesihöyryä helposti.