Ero Kaura ja kaurahiutaleetKaura vs kaurahiutaleet

Kaura on viljanjyvät joita viljellään niiden siemeniä. Se on hyvin suosittu alueilla viileässä ilmastossa Skotlannissa ja Irlannissa, jossa se tuli Eurooppaan Lähi-idässä, koska se viihtyy hyvin siellä. Sitä käytetään karjan rehun on ainesosa koira, kissa, ja Kananrehua.

Se kuluu ihmisten kuin puuroa, kaurahiutaleet, tai maahan kuten kaurajauho. Kaurapuuro on yleensä syödään puuroa, mutta se voi myös tehdä granolas ja leivotaan evästeet, kakkuja ja leipää. Kauraa voidaan myös käyttää juomien, kuten oluen, Caudle, tai sekoitetaan maidon kanssa.

Valmistella kaura ihmisravinnoksi, siemenet on puhdistettava, paahdettu, ja esikuoritun. Tuloksena rouhe ovat erittäin ravitsevia koska niitä ei ole puhdistettu. On olemassa useita erilaisia ​​kauraa:Irlannin kaura jossa rouhe leikataan kolmeen osaan.
Steel-cut kaura, jotka ovat suuria.
Scottish kaurahiutaleet joka on kuin terästä leikattu kaura mutta on hienompi.
Kauralese joka on erittäin hieno ja käytetään leivontaan.
Quick-ruoanlaittoon kaura, joka kokki viidessä minuutissa.
Kaurajauhoa, joka on jauhettu ja käytetään leivontaan.
Vilja jotka tavallisesti syödään aamiaiseksi.
Granolas jotka paistetaan yhdistelmiä kaura, pähkinät, hunaja, riisi, kaneli, voita, ja vaahterasiirappia.
Kaurahiutaleet jotka ovat tavallisille kaurahiutaleita, että useimmat ihmiset kuluttavat. Ne ovat valmiiksi höyrytetty ja kevyesti paahdetut kokokaurasta jotka litistetty telalla ja hiutaleiksi. Kaurahiutaleet voi olla joko ohutta käärittyjä tai paksua käärittyjä.

Kaurahiutaleet ovat myös kutsutaan vanhanaikainen kaurapuuroa tai kaurahiutaleita, koska se on yleisin kauraa. Se on mitä ihmiset yleensä kuluttaa aamiaista kuten puuroa tai vilja- ja valmistuksessa käytetään evästeitä ja granolas.
Kuiva, kaurahiutaleet ovat hyvä lähde, rautaa, tiamiini, kuitu, A-vitamiinia, hiilihydraatteja, proteiineja, rasvaa, sokeria, fosforia, ja antioksidantteja. Kuten kaikenlaisia ​​kaura, kaurahiutaleet on runsaasti kolesterolia ja sairauksien taistelevat kuitua ja on herkullinen makuun.
Yhteenveto:

1. Kaura viljanjyvät jotka istutetaan niiden siemenet, joita käytetään syötteitä eläimille ja joka voi myös ihmisravinnoksi. Kaurahiutaleet ovat eräänlainen kauran käsitellään kuten kaurahiutaleita kelpaavan ihmisravinnoksi.
2. Kaura puhdistetaan, paahdettu ja kuorittu tulla kaurahiutaleet, jotka voivat olla erityyppisiä: teräs leikkaa, Irlannin, Skotlannin, Kauralese, muroja, instant, nopea ruoanlaitto, tai rullata joka on tärkein ainesosa granolas.
3. Kaurahiutaleet ovat valmiiksi höyrytettyjä ja paahdettu sitten litistetty telalla ja hiutaleiksi taas kauraa voidaan jauhaa jauhot tai leikkaamalla erikokoisia tehdä erilaisia ​​kauraa.
4. Kaurahiutaleet kutsutaan myös vanhanaikainen kaura, koska se on yleisimmin kulutetaan kaurahiutaleet ja on syöty ihmiset alusta lähtien kertaa.