Ero Kattila ja Hot DishVuoka vs Hot Dish

Moderni elämäntyyli edellyttää kaiken nopeasti ja helposti. Jopa ruoan. Ja jos täytyisi luetella alas ruokavalintoja että kokki ei ole aikaa tinkimättä maku ja laatu on neliön ateria pataruoat ja lämpimiä ruokia olisi ehdottomasti listan kärjessä. Nämä kaksi ovat tyyppiä leivotaan aterioita erityisen suosittu Yhdysvalloissa Padat ja lämpimiä ruokia ovat hodgepodge ainesosia käytännössä kattaa koko ruokapyramidin. On lihan ja vihannesten proteiineja ja hiilihydraatteja jokaisessa pannulla. Jotkut sanoisivat nämä ovat yksi ja sama. Toiset riitauttaa ne ovat erilaisia. Totuus on, ne ovat hieman samanlainen kannalta alkuperää ja ruoanlaittoon tekniikalla, mutta vaihtelee enimmäkseen käytettyjä ainesosia.
Vuoka on paistettu ruokalaji keitetyt ja tarjoillaan alus, jossa se on saanut nimensä vuoka pannulla. Termiä käytetään laajalti asti. Astia juontaa juurensa 18-luvulla, jossa he käyttävät hienoja painetaan riisiä, kanaa, ja joskus kateenkorva. Se sisältää 4 pääosaa: 1) tärkkelys C voivat olla rakeina, perunat, nuudelit, kurpitsa, 2) proteiinit, kuten pavut, palkokasvit, tai tofu, 3) keittoa, kalusto, vihannesten mehua, siideriä, viiniä , olutta tai giniä, vain tarpeeksi, jotta kaikki integroida ja kostuttaa jopa hieman, 4) ja lopuksi, kuori tehdä vankka ja rapea. Pataruoat erityisesti käyttää kevyempiä liha kuten kanaa ja kalaa, kuten tapauksessa tonnikalan vuoka. Mitä hiilihydraattikomponenttia, pataruokia yleensä käyttää jyviä tai nuudelit. Ne kypsyvät paljaana. Makkara ja Apple Breakfast Kattila, Shepherd 's Pie, Mac ja Juusto on muutamia esimerkkejä.
Kuuma astia, toisaalta, on muunnelma pataan erityisen suosittu Pohjois- ja Etelä-Dakota ja Minnesota. Kuten sen vastine, se on täydellinen ja retkieväät sinänsä. Se on tärkkelystä, proteiineja, keitto, ja kuori komponentteja sekä. Kuitenkin lämpimiä ruokia käyttävät enimmäkseen peruna emäkset kuten perunalastuja, hash ruskeat, jouset ja tater tots. He eivät koskaan käytä riisiä pohja. He 'uudelleen myös raskaampia punaiseen lihaan, kuten jauheliha. Toisin kuin vuoka, lämpimiä ruokia yleisesti käyttää kerma sienten sideaineena. Joissakin tapauksissa se' s keittää kuori maissi kuten tapauksessa Minnesotan goulash C kuuluisa keitos tomaatit, makaroni, jauheliha ja kuori maissi. Kuten sen vastine, lämpimät ruoat keitetään paljaana. Esimerkki kuuma ruokalaji on Tater Tot Hot lautasen.
Padat ja lämpimiä ruokia ovat molemmat tullut peruselintarvikkeiden koko Yhdysvallat. Ne eivät toimi ainoastaan ​​kätevä all-in-one perheen aterioita mutta comfort food samoin. Yksi tyypillisesti kohtaavat nämä ruoat yleisissä kokoontumisia kuten perhejuhlia, kiittäminen illalliset, potlucks, ja hautajaisia. Ne voi syödä kuin pääruoka tai puoli, ja mausteet, kuten ketsuppi tai sinappia. He 're parhaiten olutta.

Yhteenveto1. pataruoat ja lämpimiä ruokia ovat tyyppiä paistetaan ruokia, jotka ovat sekoitus tärkkelyspitoiset emäkset, vihanneksia, lihaa, ja rapeita kuori tai täytettä.
2. Entinen on yleinen termi, jota on käytetty alusta lähtien 18th century, kun taas jälkimmäinen koskee South Dakota, North Dakota ja Minnesota.
3. pataruoat käyttää kevyempiä lihan, kuten tonnikalan ja kana, kun taas lämpimät ruoat käyttää punaista lihaa, kuten jauheliha.
4. Kuumat astiat käyttää suppeampi keitto lajikkeita, kuten kerma sienten. Pataruoat käyttää kevyempiä mekanismeja, kuten kalusto, vihannesmehut ja viiniä.