Ero Sukiyaki ja Shabu-ShabuSukiyaki vs Shabu-Shabu

Sukiyaki ja shabu-shabu kaksi eri lihojen syödään Japanissa. Ne ovat samat ja ovat erittäin ohuina viipaleina lihaa. Vuonna Japanin markkinat ne myydään erikseen, koska, vaikka leikkaus ja paksuus liha on paperin ohut leikattu naudanlihaa, astiat valmistetaan nämä aineet ovat erilaiset, ja valmistusmenetelmä on tietenkin erilainen liikaa. Liha käytetään sekä Sukiyaki ja Shabu-Shabu voi olla kylkiluun silmä, top ulkofileetä tai istukka, ja joissakin erittäin hienostunut paikoissa se voisi myös olla Kobe naudanlihaa tai kaistale lanne.

Sukiyaki
Sukiyaki on japanilainen ruokalaji, joka valmistetaan nabemono tyyliä tai japanilainen kuuma potin. Kullakin alueella Japanissa on oma tapa valmistaa lautasen. Näkyvin ero on Kansain alueella, joka on Länsi-alueen ja Kanto alue, joka on itäosissa. Valmiste Tokiossa kuuluu ruoanlaittoon ohuina viipaleina naudanlihan hitaasti pöydässä puolella. Se pitää ruoanlaittoon ja kytevän ja tarjoillaan rinnalla vihanneksia ja muita ainesosia, kuten tofu, sellofaania nuudelit ja kastike. Se on yksi-astia aterian. Se on keitetty matalassa ruukkuihin raudan soijakastike, mirin, sakea, ja sokeri. Aineet ovat yleensä kastetaan lyöty raakoja kananmunia ennen syömistä. Osaka, Lihaviipaleet ensin grillattu talissa pannulla; sitten muut ainekset laitetaan päälle lihaa ja sen jälkeen nestettä kaadetaan yli kaiken ja se on haudutettu potin. Raaka kananmuna on rikki ja lisätään mixure ennen tarjoilua kulhoon itse. Sukiyaki on yleensä talvi lautasen ja syödään Japani vuoden lopussa osapuolet kutsutaan Bōnenkai.

Shabu-shabu
Shabu-shabu ei ole hot-pot tyyliä valmiste vaan sen muunnelmaa. Se on enemmän 'suolainen' kuin 'makea' verrattuna Sukiyaki. Tämä ruokalaji on myös valmistettu erittäin ohuina viipaleina naudanlihan ja on kuin fondue astia vihanneksia, kuten sienet, porkkanat, nori, sipulia, jne. Ja on tarjoillaan dippikastiketta yhdessä muiden ainesosien kuten harusame nuudelit, Udon, mochi jne Tämä ruokalaji syödään ympäri vuoden eikä vain talvet.Valmiste sisältää käyttäen rib eye pihvi tai top ulkofileetä, jne lihaa ja vihanneksia upotetaan liemessä tehty rakkolevä nimeltään kombu ja huuhdeltiin sen uudestaan ​​ja uudestaan. Toistuvat swishing ääni vastaa nimi lautasen on saanut. 'Shabu-Shabu' tarkoittaa 'swish-kahina.' Liha ja vihannekset kastetaan goma tai seesaminsiemenet kastike ennen ruokailua ja tarjoillaan kulho riisiä. Kun olet liha ja vihannekset jäljellä liemi on sekoitettu riisiä ja syödään.

Yhteenveto:

1. Sukiyaki ja Shabu-Shabu ovat kaksi eri japanilaisen ruokia käyttäen samaa ohuina viipaleina leikattu liha.
2. Sukiyaki on talvi lautasen ja hot-pot style astia; Shabu-shabu on muunnelma hot-pot astia ja syödään ympäri vuoden.
3. Sukiyaki on makeampi ja Shabu-Shabu on suolaisia.