Ero Valkoinen ja oranssi amerikkalainen juusto Valkoinen vs Oranssi American Cheese

American juusto syntyi, kun British siirtolaiset tulivat Amerikkaan tietojaan tekemään cheddarjuustoa. Vaikka useimmat juusto kuluttajia muissa maissa pidetään amerikkalainen juusto huonolaatuista, se oli halvempi kuin muut, joten se tuli hyvin suosittu.

American juusto valmistetaan ei läpi perinteinen juusto-prosessin erottamalla hera herasta ja pakkaus hera lohkoon vaan sen käsittelyn emulgointiaineiden, suolan, tai muita kemiallisia yhdisteitä, ja väritys. Tämä on syy, miksi amerikkalainen juusto on merkitty 'sulatejuustoa.'

Se oli alun perin valmistettu sekoittamalla erilaisia ​​juustoja yhdessä kuin Colby juusto ja Cheddar juustoa. Nykyään se on valmistettu sekoittamalla yhteen maito, maitorasva, maitoproteiinitiiviste, hera, heraproteiinitiiviste ja suolaa.

Se ei ole riippuvainen käyttöä entsyymien tai bakteerien antaa sille eri maku, mutta lisäaineita, joka antaa sille sen koostumus. Se pitää hyvin yhteen ja sulaa helposti varsinkin silloin, kun lämmitetään, joka on täydellinen makaroni ja juusto, hampurilaiset, ja voileipiä.

American juusto on monia lajikkeita riippuen prosenttiosuutta juustoa käytetään yhdessä lisäaineita, joita käytetään emulgoituminen. Se voidaan käsiteltyjä tai käsittelemättömiä deluxe tai perinteisiä.

American juusto ja amerikkalainen sulatejuustoa ovat samanlaisia ​​kuin sulatejuustoa kun Amerikan Juusto Ruoka ja amerikkalainen juusto Tuote saattaa olla vähemmän kompakti ja käytetään sandwich levitä kuin Cheez Whiz.

Väri American juusto voi olla valkoinen, keltainen tai oranssi. Valkoinen ja oranssi amerikkalainen juusto valmistetaan samassa prosessissa paitsi väritys, joka lisätään oranssi lajike.Saattaa olla hieman erilainen maku ja rakenne kahden takia mauste annatto, jota käytetään väri amerikkalainen juusto. Se sisältää kurkuma, joka lainaa sille sen oranssi väri.

Englanti juusto käyttää porkkana mehua värjäävät juustoa oranssi. Väri juusto voidaan vaikuttaa myös sellaista ruoho kulutetaan lehmät jotka tuottavat maitoa on otettu ja käytetty.

White amerikkalainen juusto on kalliimpaa kuin appelsiini amerikkalainen juusto, vaikka ne on tehty, ja maku sama. Ehkä ihmiset ajattelevat, että valkoinen amerikkalainen juusto on laadukkaampi kuin oranssi amerikkalainen juusto. Tai ehkä ero on vain markkinointistrategiaa amerikkalaisen juustontuottajia.

Riippumatta syy hintaero, onko valkoinen, keltainen tai oranssi; American juusto on yksi myydyimmistä juusto tuotteiden maailmassa. Se on käsittämätön, jolla on hampurilainen tai grillattu juusto voileipä juustolla muu kuin valkoinen tai oranssi amerikkalainen juusto.

Yhteenveto:

1. Selkein ero valkoinen amerikkalainen juusto ja appelsiini amerikkalainen juusto on väri, joka on lisätty oranssi lajike.
2. Ne voivat myös olla hieman eroa niiden koostumus.
3. Niiden maku poikkeaa myös hieman johtuen annattopuun joka on lisätty oranssi lajikkeen väritys.