Ero Tap ja pullovesiKosketa vs Pullovesi

Kuinka turvallinen vesijohtovettä, ja on pullotettu vesi todella tarpeen? Tämä kysymys on läsnä jokaisen kuluttajan 's mielessä, koska [syy]. Vaikka sekä vesijohtovettä ja pullovettä ovat ihanteellisia juominen, niillä on tiettyjä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä erilaisia ​​keskenään.

Vesijohtovesi on juomavettä, joka on peräisin sisätiloissa hana, joka on osa kotitalouden 's LVI-järjestelmät. Siihen liittyy monimutkainen järjestelmä putkisto, vakaa veden lähde, ja veden suodatus, jotta se turvallista. Safe vesijohtovesi on käytössä useimmissa kehittyneissä maissa, mutta se on harvoin saatavilla kehitysmaissa.

Pullotettu vesi on juomavettä, joka on hiilihappoa, tislattua, deionisoitua tai mineraalit sitten laitetaan muovi- tai lasipullo. Sen kulutus on kasvanut voimakkaasti viimeisen kymmenen vuoden aikana, koska esiintyvyys veden saastuminen suurimmassa osassa maailmaa.

Vaikka jotkut ihmiset saattavat väittää, että pullotettu vesi on turvallisempaa kuin vesijohtovettä, joka isn 't automaattisesti tosi kehittyneissä maissa. Siellä, vesijohtovettä läpi testit ja määräyksiä, jotka ovat jäykempiä kuin pullotettua vettä. Esimerkiksi ennen kuluttajille, vesijohtovettä saa olla mitään bakteerit kuten Escherichia coli.

Vaikka jotkut pullotettu vesi voi sisältää mineraaleja, vesijohtovettä käsitellään mineraaleja ja fluoria, jotka ovat hyödyllisiä ihmisille. Sen lisäksi tämä, saastumisen, jota esiintyy vesijohtovedessä ilmoitetaan välittömästi niin ihmiset tulevat varoa kun saastuminen pullovettä yleensä ilmoitetaan myöhemmin.Desinfiointi ja suodatus ei vaadita myöskään pullovettä toisin kuin vesijohtovesi, joka vaatii desinfiointi ja suodatus, kuten bakteerien testaus ja testit Cryptosporidium viruksia.

Kuitenkin myrkkyjä eri lähteistä löytävät tiensä vesijohtovettä tarjontaa ja se on parasta ovat vesijohtovettä suodatetaan ennen käyttöä. Suodatus auttaa poistamaan nämä toksiinit ja kloorin haju, jota käytetään hoitoon vesijohtovettä.

Valinta välillä vievää vesijohtovettä ja pullotettua vettä riippuu kunkin yksittäisen 's mieltymykset ja ympäristölle yhteisössä, jossa hän asuu. On vain yksi asia, joka on varma: ihminen voi elää ilman vettä, onko se turvallista juoda vai ei.

Yhteenveto

1. Vesijohtovesi on juomavettä, että voimme saada hanasta tai suoraan LVI-järjestelmät talon kun pullotettu vesi on juomavettä, että meidän täytyy ostaa kaupasta.
2. Vesipulloja pakataan muovi- tai lasipulloihin, kun vesijohtovettä ei ole.
3. Pullotettu vesi on kallista, kun vesijohtovesi on halvempaa.
4. Vesijohtovesi säätelee hallituksen ja käy läpi tiukat testaus bakteereille ja saastumisen kun pullotettu vesi ei ole tiukasti säänneltyä.