Ero Anejo ja ReposadoAnejo vs Reposado

Anejo ja reposado ovat erilaisia ​​Tequila. Ne ovat agaves perustuvat henkiä, joka on pääasiassa fermentoitu Tequila kaupungissa. Vaikka kaksi henget ovat Tequila, ne ovat erilaisia ​​niiden käyminen, värin ja jopa maku.

Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan havaita välillä Anejo ja reposado on vanhentamisaika. Anejo tarkoittaa vuosikerta tai ikäiset ja reposado keinoin lepäsi. Anejo on ikä on yli reposado. Kun Anejo on kypsytetty vähintään yhden vuoden ja enintään kolmen vuoden reposado kypsytetään vain vähintään kaksi kuukautta ja enintään vuosi.

Jopa tammitynnyreissä käytetään pitämään juomia ikääntymiseen, on ero. Anejo säilytetään pienissä tynnyreissä taas reposado pidetään kaikentyyppisissä tynnyriä.
Reposado voidaan pitää tynnyreissä, joiden kapasiteetti on 20000 litraa. Toisaalta, Anejo ovat vain pidetään tynnyreissä, johon mahtuu 600 litraa.

Oaks Kanadasta, U S ja Ranska ovat edullisia tekemään reposado. Jotkut yritykset ovat tiedossa käyttää tynnyreitä, joita on käytetty ikääntyvän muut alkoholit, kuten viini, viski tai scotch. Jotkut jopa käyttävät tynnyrit hiiltynyt tammen saada savuinen maku. Uudet tynnyrit käytetään myös ikääntymisen reposado jotta se saa puuvartiset maku.Kun tarkastellaan Anejo, tynnyriä käytetty lähtöisin Bourbon tai viskitislaamoihin ja Jack Daniels tynnyriä. Kuten Anejo on enemmän ikäinen, se tulee monimutkainen maku toisin kuin Reposado joka on täyteläinen tammi maku

Se voidaan myös nähdä, että Anejo tulee tummempaa kuin Reposado. Tämä johtuu siitä, Anejo on ikä on. Reposado on hieman keltainen väri verrattuna ruskehtava väri Anejo.

Yhteenveto

Anejo tarkoittaa vuosikerta tai ikäiset ja reposado keinoin lepäsi.

Kun Anejo on kypsytetty vähintään yhden vuoden ja enintään kolmen vuoden reposado kypsytetään vain vähintään kaksi kuukautta ja enintään vuosi.

Anejo säilytetään pienissä tynnyreissä taas reposado pidetään kaikentyyppisissä tynnyriä. Reposado voidaan pitää tynnyreissä, joiden kapasiteetti on 20000 litraa. Toisaalta, Anejo ovat vain pidetään tynnyreissä, johon mahtuu 600 litraa.

Kuten Anejo on enemmän ikäinen, se tulee monimutkainen maku toisin kuin Reposado joka on täyteläinen tammi maku.