Ero Valkoinen ja violetti munakoisoValkoinen vs Purple munakoiso

Munakoiso kuuluu belladonna perhe. Munakoison on syötävä hedelmiä, joka tulee eri väreillä. Munakoison on enemmän nähdään rahtuakaan ja violetti väri. Kuitenkin, kun kuulee nimen munakoisoa, on violetti väri, joka tulee mieleen kaikki. Violetti munakoiso on laajaa suosiota kuin valkoinen munakoiso.

Munakoiso voidaan kutsuttiin marja, joka on peräisin Intiasta ja Sri Lanka. Puhuttaessa valkoinen ja violetti munakoisoa, ne eivät ole samoja. Väri itse erottaa ne.

Katsokaamme ihon valkoinen ja violetti munakoiso. Valkoisen munakoiso on kova iho verrattuna violetti munakoiso. Kun ruoanlaitto, ihon valkoinen munakoiso on kuorittu pois. Mutta tämä ei tarvita, kun ruoanlaitto violetti munakoiso. Lisäksi valkoinen munakoisot ovat paremmat, kun paistetaan, höyrytettyjä tai paistettuja koska niillä on kova iho.

Kun iho kuoritaan pois, valkoinen munakoiso on valkoista lihaa taas violetti munakoiso on vihertävä värisävy.

Verrattaessa koko, valkoinen munakoiso on pienempi violettiin munakoiso. Toisin kuin violetti munakoiso, valkoiset ne tulevat vähemmän karvaita, tiheämpi ja creamier. Toinen ero nähdään välillä munakoisot on siemeniä. Verrattuna violetti munakoisoa, valkoiset munakoisot tullut enemmän siemeniä. Se voidaan myös nähdä, että valkoinen munakoiso ovat vähemmän hapan.

Vaikka violetti munakoiso on laajalti käytössä, valkoinen munakoiso on tullut trendikästä. Kun viljely on katseli, violetti munakoiso on edelleen eniten viljelty munakoiso.

Yhteenveto

1. White munakoiso on kova iho verrattuna violetti munakoiso.2. kypsennettäessä, ihon valkoinen munakoiso on kuorittu pois. Mutta tämä ei tarvita, kun ruoanlaitto violetti munakoiso.

3. Kun iho kuoritaan pois, valkoinen munakoiso on valkoista lihaa taas violetti munakoiso on vihertävä värisävy.

4. Valkoinen munakoisot ovat paremmat, kun paistetaan, höyrytettyjä tai paistettuja koska niillä on kova iho.

5. Kun verrataan violetti munakoisoa, valkoiset munakoisot tullut enemmän siemeniä. Se voidaan myös nähdä, että valkoinen munakoiso ovat vähemmän hapan.

6. valkoinen munakoiso on pienempi violettiin munakoiso. Toisin kuin violetti munakoiso, valkoiset ne tulevat vähemmän karvaita, tiheämpi ja creamier.

7. Verrattuna violetti munakoiso, valkoinen munakoiso on vähemmän hapan.