Ero Vaalea ja tumma maissisiirappiaVaalea vs Tumma maissisiirappia

Juuri mitä nimi itsessään merkitsee, maissi siirappi on nestemäisessä muodossa johdannaistyyppinen maissitärkkelystä eräänlainen ruoka siirappia erityisen koostuu maissista, joka sisältää vaihtelevia määriä maltoosia, glukoosia, ja korkeammat oligosakkaridit. Jotkut maissisiirappia 'tärkeimmät tarkoituksiin ovat: pehmenemistä ruoan koostumus, ehkäisy kiteytyminen sokeri, lisäämällä tilavuus, ja parantaminen makuja.

Termi 'maissi siirappi' käytetään myös synonyyminä glukoosisiirappi, koska glukoosisiirappi 's tärkein ainesosa on myös maissitärkkelystä. Maissisiirappia vähitellen niin makea kuin kidesokeria joka sallii sitten se korvata makeutusaineita useimmissa reseptejä.

Maissisiirappia tulee kaksi päämuotoa kevyt maissisiirappia ja tumma maissisiirappia. Molemmat voivat olla samat toiminnot ja voidaan yleensä käyttää vaihtovuoroisesti.

Jotta ne kemiallisesti stabiili, sekä kevyen maissisiirappia ja tumma maissisiirappia oltava tasapainoinen määrän dekstroosia, fruktoosia, maltaat ja glukoosi, vaikka maissisiirappi ei ole rajoitettu säilyvyysaika (aika, joka ruokaa, juomaa, lääketiede, kemikaalit, ja monet muut helposti pilaantuvat kohteita annetaan ennen niiden katsotaan sopimattomaksi myynti, käyttö tai kulutus).

Light maissisiirappia tavallisesti käytetään makeisia ja jälkiruoka päätöksenteossa. Se on sekoitus maissisiirappia itselleen korkea maissisiirappi (enemmän liukeneva, makeampi versio maissisiirappia jota käytetään korvaamaan ruokosokeria juurikassokerin ja hunaja), mikä lisää sen makeutta. Kevyt maissi siirappi on myös maustettu ja maustetaan vanilja ja suola. Kohtalaisen makea maku, kevyt maissisiirappia näyttää olevan kirkas ja väritön. Sitä voidaan kutsua myös 'valkoinen' maissisiirappia. Kun kyseessä on maissi siirapit, 'kevyt' viittaa varjossa sen värin, mutta se on usein hämmentävät ihmisiä olemaan 'lite' tai muuta kirjoitusvirhe tarkoittaa alennetaan kaloria, mikä on väärin. Light maissisiirappia ei ole merkittävää eroa tummat maissisiirappia suhteen ravinnepitoisuuksia.Toisaalta, tumma maissisiirappi, sen nimen, tulee syvän ruskea väri ja on vähän makeampi ja on paljon vahvempi vakuuttava maku kuin valo maissisiirappia. Tumma maissisiirappi on eräänlainen maissisiirappia, jossa on pieni määrä tyyppi melassin peräisin sokeriruo'osta, joka on nimeltään puhdistamojen 'siirappi. Se sisältää myös karamellin maku, natriumbentsoaatti (säilöntäaine), suola, ja karamelli väri.

Kun yksi menee päivittäistavarakaupan tai supermarketista ostaa maissisiirappia, sitä virhettä saada kevyt maissisiirappia raskaiden makeutustarkoituksessa on aina sitoutunut. Huomaa, että tumman ja vaalean maissi siirapit ovat vaihtelevia reseptejä, jotka ne sopivat ja olisi sen vuoksi erotettava selvästi toisistaan.

Molemmat voidaan käyttää tekemään karkkeja ja muita jälkiruokia. Kun yksi pyritään säilyttämään johdonmukaisuuden ruokaa, kuitenkin, paksuus siirappi on otettava huomioon. Taso makeutta pitäisi myös olla tekijä valittaessa välillä. Valo maissi siirappi on yleensä helpompi sekoittaa muita makuja kuin tumma maissisiirappia.
Jälkiruoka tuntijoiden mukaan valo maissisiirappia voidaan käyttää korvaamaan valkoisen ja fariinisokeri. Toisaalta, tumma maissisiirappi voi korvata karamelli hyvin.

Yhteenveto:

1. Kevyt maissi siirappi ja tummat maissisiirappia funktio samalla tavalla kuin makeutusaineita ja niitä voidaan käyttää vaihtovuoroisesti.
2. Light maissisiirappia on kirkas ja on väritön väri; Näin se voidaan kutsua myös 'valkoinen' maissisiirappia kun tumma maissisiirappia näkyy tummanruskea.
3. Tumma maissisiirappia on makeampi ja on itsevarmempi maku kuin valo maissisiirappia.