Ero savukkeiden ja piipputupakkaa Savuke vs piipputupakka

Tupakointi on aiheuttanut paljon huolta ihmisille, jotka eivät halua sitä terveydellisistä syistä, mutta sen käyttö on tullut niin laajaa ja teollisuus on yksi maailman ??? suurimmista että kieltäminen se kokonaan on mahdotonta.

Tästä syystä jotkut ovat rohkaisevia ihmisiä polttaa piipputupakkaa sijaan, jonka he uskovat on turvallisempi käyttää. Kumpi näistä kahdesta on parempi? Hyvin lukea ja selvittää.

Savuke

Savuke on valmistettu kuivattu ja hienoksi leikatun tupakan lehdet, jotka on kääritty ja valssataan ohutta paperia. Se on savustettu sytyttämällä yksi pää ja hengittämästä savua toisessa päässä, yleensä yksi suodatin. Useimmat savukkeet tänään on tehty kemiallisesti tehostettu tupakan, lisäämällä kaksi eri makuja, säännöllinen ja mentoli.

Tupakanpolton alkoi 9. luvulla mayojen sivilisaation. Ne savustettu ruoko ja tupakkaa uskonnollisia rituaaleja. Ensimmäinen paperi käytetään käärimään tupakkaa tehtiin kasvien kääreet kuten maissi asti tupakkaa tuotiin Espanjan ja hienopaperia käytettiin.

Se oli ranskalainen jotka antoivat savuke nimensä ja vuonna 1800 siitä tuli hyvin laajalti käytössä Euroopassa. Venäläiset alkoivat liikkuvan tupakan vanhoja sanomalehtiä ja Egyptissä alkoi kehittää sen savukkeen vientiteollisuus. Tänään, tupakointi on erittäin suosittu kehitysmaissa, vaikka sen käyttö kehittyneissä maissa on vähentynyt.

Tämä johtuu terveyteen huolenaiheita hengittäminen tupakansavun joka syyksi on monia vaivoja, kuten monet hengityselinten sairaudet ja syöpä. Se on myös erittäin riippuvuutta ja tupakoitsijat vaikea lopettaa tapana.Piipputupakka

Piipputupakka on valmistettu luonnon ja karkea tupakan lehdet, jotka ovat sijoitettu kulhoon putki, joka sitten palaa Putki on yleensä kulho, jossa tupakka on sijoitettu, varsi tai varren, joka voi olla irrotettava, ja bitti tai suukappale.

Putki voi olla koneella tehty tai käsin kanssa jälkimmäinen kalliimpi. Se voidaan tehdä eri materiaaleista kuten puun, kuten briar, tammi ja vaahtera, kivennäisaineita, kuten catlinite ja vuolukivi, gourds, maissintähkistä, pehmeää muovia, ja savea.

Makuja piipputupakkaa yleensä suihkutetaan lehdet Virginia tai Burley tupakkaa, kun kasvi kasvaa edelleen ja maku ja tuoksu kehitetään käsittelemällä ne elintarvikkeen perustuva kotelo.

Spice tupakan Orient, Syyrian tai Balkanille sekoitetaan Virginia tai Burley tupakkaa keksiä monia makuja kuten wintergreen, viski, omena, konjakki, ja useita muita makuja, ja jotkut ovat jopa makeutettu.

Yhteenveto

1. savuke on valmistettu kuivataan ja hieno tupakan lehdet kääritty ohutta paperia, kun piipputupakka on valmistettu karkeasta tupakan lehdet sijoitettiin putkiin tupakoinnin.
2. savuke on kaksi makua, säännöllinen ja mentoli taas piipputupakan on monia makuja, jotka vaihtelevat mausteinen hedelmäinen makea.
3. maku ja tuoksu savukkeiden lisätään kemiallisesti, kun maku ja tuoksu piipputupakkaa lisätään, kun kasvi kasvaa edelleen suihkuttamalla niitä lehdillä.