Ero Lampaanliha ja LambLampaanliha vs Lamb

Lampaan- ja karitsanlihan ovat lampaat, mutta on merkittäviä eroja. Se on lähinnä perusteella iän, että lampaan- ja karitsanlihan eroavat.

Lamb on lammas, joka on alle vuoden ikäisiä, ja liha on saanut siitä teurastetaan lampaista, jotka ovat välillä 4 ja 12 kuukautta vanha. Liha, joka on saanut siitä lampaita, jotka ovat yli vuoden vanha kutsutaan kuin lampaan. Tämä tarkoittaa, että tarjous liha on lampaan ja lihan vanhemmilta lampaista on lampaanliha.

Lampaanliha on voimakkaampi maku kuin lammasta. Lisäksi lampaanliha on kovempi lihaa verrattuna lammasta. Vaikka lammas on vankka rakenne, liha on mureaa. Toisin Lampaan ei ole tarjous lihaa. Lampaanliha myös sisältää enemmän kiinteä, valkoinen rasva.

Lamb tulee vaaleanpunaisesta tummanpunainen taas lampaan on syvän punainen väri. Lisäksi lampaan sisältää enemmän rasvaa kuin lammas. Kun verrataan Lampaan on pieni osa vettä.Lamb on jaettu kolmeen ryhmään: etuneljännekseen, lanne ja takaosa. Etuneljännekseen sisältää liha kaulan, etujalat, kylkiluut asti lapaluun ja olkapäät. Takaneljännes on lihaa lantion ja takajalat. Loin on liha kylkiluut. Toinen ero on, että lammas on vaaleanpunainen-värinen luut, ja lampaanliha on valko-värillinen luita. Ohut iho on valkoinen kattaa lammas, ja vaaleanpunainen-värinen, ohut iho peittää lampaanliha. Se voidaan myös nähdä, että yhteinen luiden lampaan on rosoinen, kun se on tasainen lammasta.

Yhteenveto:

1. Lamb on lammas, joka on alle vuoden ikäisiä, ja liha on saanut siitä teurastetaan lampaista, jotka ovat välillä 4 ja 12 kuukautta vanha. Liha, joka on saanut siitä lampaita, jotka ovat yli vuoden vanha kutsutaan kuin lampaan.
2. Lampaanliha on voimakkaampi maku kuin lammasta.
3. Lamb tulee vaaleanpunaisesta tummanpunainen taas lampaan on syvän punainen väri.
4. Toisin Lampaan ei ole tarjous lihaa. Lampaanliha myös sisältää enemmän kiinteä, valkoinen rasva.