Ero Almond Joy ja MoundsAlmond Joy vs. Mounds

Almond Joy ja Mounds ovat kaksi suosituinta ja yhteiset karkkia baareja, jotka syntyvät Hershey 's ja Nestle. On olemassa vain muutamia selviä eroja näiden kahden suosittu karkkia baaria, koska molemmat tuottavat saman yrityksen ja molemmat ovat samankaltaisia in ainesosia. Peter Paul Manufacturing Company on vastuussa on luonut molemmat makeispatukat, ja nyt sillä Peter Paul osti Hershey ne jäävät saman tuotemerkin. molemmat on valmistettu kookos ja suklaa ja itse samaa kääre, ainoa ero on väri ja varsinainen nimi karkkia. Hershey 's tehtävänä on luoda muita tuotteita, kuten York piparminttu pihvejä, maito Duds, Cadbury munia, ja jopa Reese' s maapähkinävoita kupit.

Kumpuja löytyy välittäjää, joka myy nimi tuotemerkin karkkia on punainen ja valkoinen kääre. Paketti ja logo ovat samanlaisia ​​ja samassa painettuina Almond Joy suklaapatukan. Sisäpuolella kääreen on suklaapatukan joka on luotu kookospähkinä täyttö, joka on kastettu ja katettu tummaa suklaata. Vuonna 1970 Peter Paul Manufacturing Company myi suklaapatukan otsikolla 'Joskus tuntuu pähkinä, joskus et' t '. Mounds alunperin luotu vuonna 1920 ja myytiin vain muutaman pennin, muutamaa vuotta myöhemmin he olivat muuttuneet ja myi kaksi kappaletta samaan hintaan. vasta toisen maailmansodan jälkeen, että hinta kaksinkertaistui yhden suklaapatukan. Nykyään kumpuja löytyy alkuperäisenä makeiskaupoista myy alle dollarin kutakin bar.Almond Joy makeispatukat luotiin sisko suklaapatukan varten Mounds vuonna 1946. Peter Paul Manufacturing Company. Almond ilot ovat kookospähkinä sisäpuolella ja ovat mantelit huipulle asetettiin kookospähkinä ennen niiden kastettu maitosuklaata. Aivan kuten Mounds bar heillä on kaksi kappaletta karkkia sisäkkäin paketti. Paketti on valkoinen ja sininen ja sillä on samat logon Mounds, vasta nyt se on Almond Joy.
Sekä Almond iloa ja Mounds ovat hyvin samankaltaisia ​​ja ne ovat yksi Amerikan 'suosikki makeisia myynnissä.
Yhteenveto

1. Almond Joy ja Mounds makeiskaupoista ovat sisko makeisia, jotka on tuotettu Hershey 's suklaa yhtiö. Mounds luotiin 1900-luvun alussa ja Mounds myöhemmin tuotettiin vuonna 1946.
2. Sekä Almond Joy ja Mounds luotiin Peter Paul Manufacturing, joka tuotti myös York piparminttu pihvejä. Peter Paul Manufacturing ostettiin 1970-luvulla.
3. Sekä Almond Joy ja Mounds tangot ovat täynnä kookos ja peitetty suklaata. Almond Joy on mantelit päälle kookos, joka on peitetty maitosuklaata, kun taas Mounds baareissa ei ole kookospähkinöitä ja kattaa tummaa suklaata.