Ero valkoinen ja keltainen PopcornValkoinen vs Keltainen Popcorn

Popcorn on suosittu välipala monien ihmisten. Koska tällainen, se tulee nyt erilaisia ​​valintoja nimittäin: valkoinen, sininen, keltainen, musta, ruskea ja punainen popcorn. Näistä, valkoinen ja keltainen popcorn ovat Parhaimmistoa.

Oikeastaan, keltainen popcorn ja valkoinen popcorn on tarkoituksenmukaisempaa eroavat koot (ei niiden väri), koska kun nämä kaksi eri ytimiä pop, ne kaikki näyttävät valkoinen. Se 'on vain, että keltainen popcorn voivat hieman ei-valkoinen tai hieman keltainen verrattuna puhtaan valkoinen popcorn. Keltainen popcorn todella näyttää keltaista jälkeen lisäämällä joitakin jauhetta ja voita.

Rakenne viisasta, valkoinen popcorn on vaihtoehtoisesti kutsutaan riisi popcorn koska sen ytimet ovat tinier ja näyttää riisin rakeet verrattuna keskipitkän suurikokoisten ytimet keltainen popcorn jotka ovat myös yleensä helmi-muotoinen. Myös ytimet valkoista popcorn ovat muotoinen, että tyypillisten riisiä kun taas keltainen popcorn ne näyttävät monitaituri kuin helmet.

Heidän revennyt tilassa, keltainen popcorn näyttää kuin pörröinen popcorn (samanlainen muoto joidenkin lumihiutaleet ja perhoset), kun taas valkoinen popcorn usein juolahtaa sienen kaltainen muotoja. Ytimiä valkoinen popcorn vain pop peräti 40 kertaa alkuperäisen koon, kun keltainen popcorn-ytimet pop noin 46 kertaa sen alkuperäisessä koossa.

Vaikka maku on erittäin itsepäinen ja subjektiivinen väite, monet ovat sitä mieltä, että keltainen popcorn on edelleen joitakin sen alkuperäisen maissi maku verrattuna valkoinen popcorn, joka maistuu lievästi makea. Mieluummin maun näyttää tasan näiden kahden välillä.Lisäksi keltainen popcorn sanotaan vähemmän kaloreita kuin valkoinen popcorn. Tuntuu niin tyytyväinen koskaan asettamalla voit omituinen yli laidan kalorikulutus. Tämä väite saattaa johtua myös isomman koon tai tilavuuden keltainen popcorn että saa sen näyttämään, että yksi syö enemmän. Siten tämä välipala on yksi suosikki vaihtoehtoja niille, jotka ovat laihtuminen ohjelma. Sanotaan, että yksi ainoa annos keltainen popcorn sisältää vain niin paljon kuin 110 kaloria.

Kuitupitoisuus on myös plus keltainen popcorn. Tilastojen perusteella amerikkalaiset vain kuluttavat noin 50% suositellusta kuidun vaatimus. Tässä yhteydessä voidaan saada paljon kuitua keltaisesta popcorn. Se on noin 4 g liukenematonta kuitua per unssi. Tämä kuitu on vastuussa mikä sinusta tuntuu tyytyväinen tai kokonaan ja myös parantaa ruoansulatus. Päälle, että se voi myös auttaa vähentämään tietyntyyppisten syöpien, kuten paksusuolen syövän. Silti terveyteen liittyvät, keltainen popcorn on alhaisempi natrium ja omistaa paljon rautaa.

1. Valkoinen popcorn on pienempi kuin keltainen popcorn.