Ero White Sipulit ja keltasipuliaValkoinen Sipuli vs keltasipulia
Sipulit, jotka ovat sipulit, jotka kasvavat maan alla, ovat sukulainen valkosipulia perheen. Ne ovat kasvaneet ympäri maailmaa, mutta löytyy erityisesti Kiinassa ja Australiassa. Yhdysvalloissa, mutta tuottaa myös huomattavan määrän sipulit vuosittain.
Valkoinen ja keltainen sipulit ovat vain kaksi eri lajikkeiden sipulit olemassa. Molemmat ovat samanlaisia ​​ravintoarvon, on hyvä C-vitamiinin lähteitä, rautaa ja kalsiumia. Sen lisäksi, että valkoinen ja keltainen sipulit, on ruskea ja punaisia ​​lajikkeita samoin. Jokainen lajike on sen erityisominaisuudet, jotka tekevät siitä erityisen hyvin erityinen lautasen.
Sipulit on myös terveyshyötyjä. Sanotaan esimerkiksi, että sipulit auttaa osteoporoosia sairastavia naisia, sydänsairauksiin ja diabetekseen. Joissakin maissa sipulit pidetään parantavaa apuvälineitä käytetään iho- ja silmäoireita.
Keltainen sipulit ovat yleisimpiä, koska ne antavat hyvän maun monia erilaisia ​​ruokia. Väri ihon keltasipulia ei oikeastaan ​​keltainen, vaan kullanruskeita. Korkea rikkipitoisuus keltasipulia on mikä aiheuttaa vetiset silmät leikattaessa niitä. Samana rikkipitoisuus tekee myös keltasipuli vaikea kuluttaa raaka, mutta kun keittää rikin maku ja haju häviää.
Yhteiset ateriat, jotka joita ovat sipulit ovat: keitot, pataruoat, sautes, ja jopa hampurilaiset. Jos resepti ei ole erityisiä siitä, millaista sipuli käyttää, keltasipuli käytetään yleensä.
Valkoinen sipulit ovat lievempi erilaisia ​​ja niitä käytetään astioita, joissa koko sipuli maku ei tarvita. Riippuen viljelymenetelmän, ne voivat olla valkoinen tai luonnonvalkoinen väri. Niitä käytetään yleisimmin meksikolaista ruokaa niiden rakenne ja mieto maku. Valkoinen sipulit on suurempi vesipitoisuus kuin keltainen tai punaisia, mikä tarkoittaa, että niillä on suhteellisen lyhyempi käyttöikä. Valkoinen sipulit eivät yleensä käytetty kuullota koska tämä prosessi antaa heille makea maku, joka doesnt 't yleensä työskennellä pääruoka ruokia.
Sekä valkoinen ja keltainen sipulit ovat yleisesti korvata toisillaan useissa ruokia, mutta on hienoisia eroja kahden ja jotkut astiat vaativat tai toisella.
Yhteenveto

1. Valkoinen ja keltainen sipulit ovat vihannekset, joita viljellään sipulit niiden maku. Molemmat ovat arvokkaita lähteitä ravitsemus, lieviä tuoksu, ja ovat kerroksia iho, joka voidaan kuoria pois.
2. Keltainen sipulit ovat yleisiä useimpien keittiön, valkoinen sipulit ovat yleisesti käytetään Meksikon ruokia.