Ero Espresso ja kahviEspresso vs Coffee

Kahvi on yksi suosituimmista juomien, joka kulutetaan mies. Se on keitetty pois paahdetut siemenet kahvin kasvi. Se löydettiin Etiopiassa ja tuotiin arabimaailman sieltä Italiassa ja Euroopassa ja muualla maailmassa.

Sitä valmistetaan poistamalla liha marjat käymässä heille, pesu, ja sitten kuivaamalla ne. Kuivattu pavut ovat sitten paahdettu ja erotetaan muista ja merkitty sen mukaan, miten ne paahdetaan. Sitten ne jauhetaan ja keitetty kulutukseen.

On olemassa useita menetelmiä panimo kahvia. Se voidaan keittää, täynnä tai paineistetun (espresso). Kiehuvaa se on perinteinen tapa suodattaa kahvia, ja se tapahtuu keittämällä kahvijauhe veteen. Liottaminen käyttää Ranskan lehdistössä, jossa kahvia ja kuumaa vettä sekoitetaan lieriömäiseen säiliöön ja keitetty muutaman minuutin.

Paineistuksen sitä tai käyttämällä espresso menetelmässä käytetään höyrystyneen ja paineistettu vesi sekoitetaan jauhettua kahvia. Tämä tuottaa enemmän keskittynyt juoman punaruskea vaahto kelluu pinnalla, joka on nimeltään crema. Se on voimakkaampi maku, tummempi väri, ja on paksumpi kuin kahvi pannaan aromikeitin, ranskalainen painamalla tai tippuminen kahvinkeitin, joka kestää useita minuutteja valmistautua. Vaikka kahvi voidaan valmistaa pieniä tai suuria määriä, espresso valmistetaan yksi tai kaksi laukausta kerrallaan.On maustettu lajikkeita kahvipapuja käytettävissä, joita käytetään hautua kahvia, mutta joita ei voida käyttää tehdä espresso koska espresso käyttää unflavored kahvipapuja ja lisää makua myöhemmin luoda lattes, mochas, ja cappuccinoa.

Kahvi voidaan valmistaa ja kuluttaa tavallista tai musta, sekoittaa Creamer tai maitoa, ja makeutettu sokerilla tai hunajaa. Näin useimmat ihmiset valmistaa kahvia. Espresso on suosittu Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Espresso vie vähemmän aikaa valmistautua maahan kahvipapuja hyvin pakattuna poiketen irtonainen kahvipapujen käytetään muissa kahvin valmistaa. Se käyttää myös vähemmän käyttövettä, kun liotettu tai keittämällä.

Yhteenveto:

1. Kahvi on juoma, joka on hyvin suosittu kaikkialla maailmassa ja on valmis tai keitetty eri tavoin, kun espresso on yksi tapa panimo kahvia.
2. Tavanomainen keitetään ja kulutetaan tavallinen tai musta tai Creamer tai maitoa, kun espresso valmistetaan lattes, mochas tai cappuccinoa.
3. Se vie vähemmän aikaa valmistautua espresso samalla kun valmistellaan kahvi läpi painovoiman, liotettu tai kiehuva kestää paljon kauemmin.
4. papuja käytetään espresso ovat unflavored vaikka on olemassa useita maustettu papuja käytetään panimo kahvia.
5. On punaruskea vaahto nimeltään crema tuotettu, kun panimo espresso jota ei esiinny muilla kahvia valmistaa.
6. Kahvi tarvitsee hyvin kuumaa vettä hautua sitä kun vettä käytetään tekemään espresso ei tarvitse keittämällä tai tulikuuma.