Ero Tartan ja PlaidTartan vs Plaid
?
Tartan ja ruudullinen liittyvät läheisesti Scottish? kulttuuri. Nämä kaksi käsitettä voi olla hieman sekava, vaikka ne liittyvät samaan kulttuuriin.
Vuonna tartan, värilliset langat terästetty vuorottelevat raitoja. Tämä menetelmä antaa estää värien vaaka- ja pystysuunnassa malleja. Toisaalta, ruudullinen muistuttaa Englanti kangas, joka tulee liittyvä suunnittelu pysty- ja vaakaviivat, jotka on värjätty tai terästetty kankaaseen. ?
Vuonna tartan, kuvio muodostuu nauhat kierteet suorassa kulmassa, joka tuottaa erittäin vankka värejä ja vaaleita sävyjä. Vuonna ruudullinen materiaali leikataan ja ommellaan kankaaseen, joka mittaa kolmea kuuteen metriin.

Tartan on geometrinen kuvio, kun taas plaid on painettu tai jopa kuvioita, mikä tarkoittaa, että se on geometrinen ja päällekkäisiä neliöt. ?

Niistä kaksi kangasta, tartan edustaa Skotlannin klaani. Tartan tunnistetaan tietyn klaanin perheen ylängöllä. Se oli vuonna 1800 's että pyrittiin tarkistamaan tartaani kulttuuriin. Sen jälkeen, tartan tuli virallinen mekko Skotlannissa. Ihmiset käytettävä tartan erityisinä päivinä kuin merkki kunnioituksen.

Jälkiä ruudullinen nähtiin aikana 1560 's. Aikana keskiajalla, ruudullinen oli huopa, joka oli kulunut yli muiden vaatteet ja ottaa pois suoritettaessa liikunnan. Se oli ylängön jotka käyttivät ruudullinen ensimmäistä kertaa.Kuten sanottu aiemmin, tartan ja ruudullinen on monia eroja. Nämä kaksi kangasta edustavat ohi perinne. Nämä kaksi pidetään symboleja of Scotland.

Yhteenveto

Niistä kaksi kangasta, tartan edustaa Skotlannin klaani.

Vuonna tartan, värilliset langat terästetty vuorottelevat raitoja. Tämä menetelmä antaa estää värien vaaka- ja pystysuunnassa malleja.

Plaid muistuttaa Englanti kangas, joka tulee liittyvä suunnittelu pysty- ja vaakaviivat, jotka on värjätty tai terästetty kankaaseen. ?

Tartan on geometrinen kuvio. Päinvastoin, ruudullinen on painettu tai jopa kuvioita, mikä tarkoittaa, että se on geometrinen ja päällekkäisiä neliöt. ?