Ero haavauma ja Syöpä Haava vs Cancer

Haavauma ja syöpä ovat lääketieteellisesti luokitellaan kahteen eri sairauksia. On kuitenkin mahdollista, että sisäinen haavauma kehittyä syöpäsoluja.

Sisäpuolella kehon on suojattu suojakerroksella, lääketieteellisesti tunnetaan limakalvon. Jos tämä kalvo rikkoutuu tai rikkonut alue tulee tunnetuksi kuin haavaumia häiriöitä. Kehosi lopulta yrittää korjata kalvon, mutta muut tekijät, kuten bakteeri-infektio usein estämään elimistöä Näin luonnollisesti. Haavauma aiheuttaa ärsytystä ympäröivään hermot; kun tämä tapahtuu, potilas kokee valtavan määrän kipua ja epämukavuutta. Jos kalvo vuoraukseen ruoansulatuselimistön repeytyy, voit kehittää tuskallinen ja hengenvaarallista muoto peritoniitti.

Yleisin tyyppi haavauma esiintyy limakalvon vatsaan. Vatsa tuottaa eräänlainen happo kutsutaan suola-; yli tuotanto tätä happoa voi vahingoittaa solun seinämät aiheuttavat kalvon kehittää haavauma. Haavaumia löytyy myös suolistossa, kutsutaan pohjukaissuolihaava. Haavaumat voi jopa muodostua ulomman kerroksen ihoa.

Syöpä on sairaus, joka valitettavasti voi joskus löytyä haavaumia. Maallikon 'termein, syöpä on edellytys aiheuttanut, kun kehomme epätavallisen useita soluja suurella nopeudella; tämä nopea lisääntyminen solut voivat aiheuttaa kehon erikseen reagoida ole aikaa korjata. On tärkeää huomata, että kaikki haavat ovat vaarallinen, eivätkä kaikki haavat voivat kehittyä syöpä. kuitenkin haavauma voi kannustaa kehon kertoa epänormaali solujen ympärille haavainen kasvua. syöpäkasvain nähdään usein olevan untreatable ellei pyydetty riittävän ajoissa.

Jos lääkäri epäilee oireesi ovat syynä haavauma, hän usein lähettää teitä koepala, vain tarkistaa, jos solut ovat hyvänlaatuisia tai pahanlaatuisia. Tämä pieni kokeessa pienen osan tartunta-alueella poistetaan lisätutkimuksia varten. Toivottavasti biopsia ei näytä epänormaalia solujen kasvua; jos se osoittaa syöpäsolut, hoito tulisi aloittaa välittömästi. Syöpä haavaumat näkyvät kasvaa nopeasti ja, toisin kuin normaalit haavaumat, ei ole kykyä parantaa itse itsensä. Haavaumat, että kehittyy syöpäsoluja, ellei niitä käsitellä, alkaa tunkeutua muihin elimiin ja kudoksiin.

Hoito mahan ja suoliston haavaumat tuloksia muuttamalla potilaan 's ruokavalion ja käyttöön hoitojakson käyttämällä anti-inflammatorinen lääkitys. Hoito syöpä on radikaali sen lähestymistapaan. Usein leikkaus käytetään poistaa epänormaali solujen kasvua. Jos tämä on ei ole mahdollista, syöpäsolujen voidaan puhallettu kanssa säteilyannoksen. Potilaat, joilla on syöpä ovat kliinisesti paljon huonommassa kunnossa kuin haavauma potilaalle.

Yhteenveto.

1.Sisäpinta kehon katettu limakalvoja. Jos kalvo repeytyy, tämä on, kun haava muotoja.
2.

Haavauma aiheuttaa ärsytystä ympäröivään hermopäätteitä, jolloin yksilön sairastuu.
3.

Syövän syntymiseen vaikuttavat kehon kertomalla solut epätavalliselle nopeudella aiheuttaen kasvua.
4.

On mahdollista, että haavaumat parantua itsestään, kun taas syöpä tarvitsee lääketieteellistä hoitoa.
5.

Hoitoa syöpään on muodossa radikaaleja tai voimakas annoksen sädehoitoa.
6.

Haava Hoitona tulehdusta lääkitys tehdään yhdessä tarkistetun ruokavaliota.
7.