Ero Luukipu ja lihaskipuaBone Pain vs lihaskipua

Luukipu johtuu yleensä luun kudoksiin.? Lihaskipu, kuitenkin usein peräisin ylirasitus ja stressiä lihakset, nivelsiteet, jänteet ja kojelauta, jotka ovat kudoksia, jotka yhdistävät luut ja elimet. Molemmat sairaudet vaativat oikean diagnoosin, jotta ne voidaan hoitaa oikea lääkitys, jotta helpottaa epämukavuutta ja kipua. Luukipu johtuu heikkenemisen sisäisten kudosten ja luita, jotka on liitetty toisiinsa aistihermoilla.

Aiheuttama kipu näiden tautien nähdään usein heikentäviä koska se estää henkilöä täysin toimiva. Lihaskipu aiheutuu särkee lihaksia, jotka voivat olla peräisin liiallinen liikunta, tottumaton rasituksen ja lihasjännitystä. Joissakin tapauksissa infektiot voivat myös aiheuttaa lihaskipua.? Luun kipu voi myös tuntua johtuu syövästä, joka leviää sisällä luu.
Kun se tulee diagnoosin, luukipu voidaan havaita kanssa lääkärintarkastuksissa.? Tämä on ensimmäinen osoitus onko kipu on lihasten tai luun.? Kuitenkin erottaa edelleen kahden, röntgenkuvat ja laboratoriokokeet ovat tarpeen. Tavallinen testit luukipu ovat veren tutkimus, luu röntgenkuvat (tarkistaa laajuus luun olosuhteet), CT tai MRI, hormoni opintoja ja virtsa-analyysi.Mitä lääkkeitä lihaskipua on usein helpottunut avulla kotitekoinen korjaustoimenpiteitä tai lääkitys kuten parasetamoli tai ibuprofeeni.? Etusivu korjaustoimenpiteitä sisältävät soveltaminen jään ensimmäisten 24 tunnin kokea kipua.? Hieronta on myös vaihtoehto, kun se tulee rauhoittava lihaskipua. Luun kipulääkkeiden ovat antibiootit, tulehduksia, hormoni pillereitä, ja kipulääkkeitä.

Yhteenveto:
1. Luukipu johtuu luukudoksen kun lihaskivut johtuu rasittava toimintaa.
2. lihaskipu diagnosoidaan lääkärintarkastuksissa taas luun kipua on tutkittu fyysiset testit, veren tutkimukset, röntgenkuvat, MRI ja virtsa-analyysi.