Ero kolesterolin ja triglyseridien Kolesteroli vs Triglyseridit

Kun yksi syy sydänsairaus kiertää veressä, pitäisi jo huolestua ja varautua pahimpaan. Sydänsairaus on yksi tärkeimmistä tappajat tällä planeetalla. On korkea kuolleisuus ihmisille, jotka on diagnosoitu sydän sairauksia kuten verenpainetauti tai korkea verenpaine, laajentuminen sydämen, ja niin edelleen ja niin edelleen.

Kolesterolin ja triglyseridien ovat kaksi tärkeintä syyllisiä monenlaisia ​​sairauksia erityisen sydänsairaus. Nämä kaksi veren komponentit ovat yksi kohtalokas mitattuna kuin normaali arvo. Se on kohtalokasta, koska oireita esiintyy hetkessä kyseiselle henkilölle. 'Kolesteroli' tuli kreikan sanasta 'chole' tarkoittaa 'sappi' ja 'stereot' tarkoittaa 'kiinteä'. Loppuliite 'ol' tarkoittaa 'alkoholi.' Ranskalainen ensimmäinen tunnistettu kolesterolin vuonna 1769 kautta jähmettynyt muodossa löytyy sappikivet. Vuonna 1815 Eugene Chevreul nimennyt sitä 'cholesterine.' Kolesteroli on eräänlainen rasvaa, joka on tuotettu maksassa. Se voidaan valmistaa myös suolistossa.

Kolesteroli on tärkeä, koska se auttaa valmistuksessa sappihappojen, D-vitamiini, jotkut hormonit, ja paljon muuta. Kolesteroli voidaan jakautuu hyvän kolesterolin ja paha kolesteroli. Hyvä kolesteroli tunnetaan myös HDL, ja huono kolesteroli tunnetaan LDL. Kun henkilö on korkea LDL mutta matala HDL, henkilö on riski sydän- sairauksien, jotka ovat kohtalokas ja heikentävä jos ei hoideta ajoissa. Kolesteroli on rasva-steroidi.

Triglyseridit, toisaalta, ovat toinen tyyppi rasvaa, joka kiertää veressä. Se on tärkein osa VLDL, joka on vastuussa rasva-aineenvaihdunnan energiaa. Useimmat triglyseridien veren peräisin rasvoista elintarvikkeissa. Muut lähteet triglyseridien saada hiilihydraateista, joita ei ole käytetty kehon ja sitten tallennetaan rasvat. Normaali triglyseridipitoisuus eivät ole haitallisia kehossa. Mutta ylimäärin, se voi olla haitallista kehon. Korkea triglyseridipitoisuus voi kovettua myös verisuonten aiheuttaa heille ei laajentua, kun on korkea verenpaine, vaan pikemminkin katkaista aiheuttaa repeämän astiassa. Triglyseridit ovat esteri koostuu kolmesta rasvahappoja.Normaalin triglyseridien on alle 150 mg / dl, kun taas normaalin kolesteroli on alle 200 mg / dl. Elämäntapojen muutokset kuten ruokavalio ja liikunta, ihmiset voivat mennä pitkälle ja terveenä.

Yhteenveto:

1. Kolesteroli on rasva-steroidi ja triglyseridit ovat esterin koostuu kolmesta rasvahappoja.
2. tavanomainen taso Verenkolesterolin on alle 200 mg / dl, kun taas normaali taso triglyseridien on alle 150 mg / dl.
3. Kolesteroli on kahdenlaisia; LDL, joka on paha kolesteroli ja HDL, joka on hyvä kolesteroli. Triglyseridit, toisaalta, ovat tärkein osa VLDL.