Ero mielisairaus ja Mental DisorderMielisairaus vs Mental Disorder

Yksi kauhean sairauksia yksittäisen voisi omistaa voi löytyä mielessä, joka on suoraan riippuvainen aivoihin. Henkilö 'kollektiivisen terveydentila ei pelkästään luottaa hänen fyysinen, emotionaalinen ja henkinen terveys, mutta myös hänen mielenterveyteen.

Psyykkinen sairaus on muutos yksilön 's ajattelutapa ja tunne, että vaikeuttaa hänen kykynsä hoitaa day-to-day toimintaa. On olemassa useita muotoja mielenterveyshäiriöiden joista ahdistuneisuus ja masennus ovat tärkeimpiä edellytyksiä. Häiriölle myönnetään voimassa aina, kun ajatukset ja tunteet yhä puuttua yhdessä 'normaalin toiminnan tai mielihyvää.

Mielenterveyshäiriöt luokitellaan perustuvat erilaisiin arvioihin ja diagnoosit. ICD-10 V luku: mielenterveyden ja käyttäytymisen häiriöt, joka on osa kansainvälisen tautiluokituksen tuottaman Maailman terveysjärjestön (WHO) ja DSM (DSM-IV) tuottama American Psychiatric Association (APA) olla yleismaailmallisia standardeja tässä pyrkimyksessä. Laboratorio ja diagnostiikkatestiään silti ovat tärkeä täydennys subjektiivinen diagnoosit.

Mielenterveyden häiriöt kattaa monenlaisia ​​käsitteitä. Jotkut huomionarvoista häiriöitä ovat:
Yleistynyt ahdistuneisuushäiriö, joka on epärealistinen ahdistus, joka viihtyy ajan.
Post-traumaattinen stressihäiriö, joka on tila, uudelleen kokeminen tapahtumia.
Pakko-oireinen häiriö, joka on huolenaihe on ajatuksia ja ideoita.
Elimellisoireisen häiriö, joka on ominaista jatkuva valituksia fyysistä terveyttä.
Dissosiatiivinen häiriö, joka on häiriöitä integroiva toimintoja.
Skitsofrenia on ryhmä sairauksia, tunnettu siitä, että psykoottisia piirteitä.
Paranoid häiriöt, joille on tunnusomaista vainoavien ja mahtipontisia uskomuksia.
Persoonallisuushäiriöt, jotka ovat tuloksia maladaptive käyttäytymismalleja.
Syömishäiriöt joille on tunnusomaista törkeästi häiriintynyt ruokailutottumuksia.
Vuussairauksien jotka johtuvat käyttäytymistä ja fysiologisia muutoksia.
Psychosexual muutokset, jotka tuomat epänormaali seksuaalista käyttäytymistä.Samaan aikaan, termi 'mielisairaus' on suoraan samanlainen 'mielenterveyden häiriö.' Kaksi ilmaisuja voidaan käyttää vaihdellen, koska he yrittävät ratkaista samoja käsitteitä. 'Sairaus' käytetään joskus kuvaamaan ehtoja, kuten skitsofrenian, joka on vahva biologinen perusta, mutta ei ole lainkaan vahvistava.

Mielenterveyshäiriöt tai mielisairauksien olisi merkittävästi käsiteltävä nämä ehdot pahentaa elämän vähitellen vauhtia. Lääkehoito ovat käytettävissä pienentää esiintymät oireiden kohti häiriö. Therapies tunnustetaan myös vähentämään oireiden ja hoidon terveyskäyttäytymistä.

Yhteenveto:

1. mielenterveyshäiriö on muutos yksilön 's ajattelutapa ja tunne, että vaikeuttaa hänen kykynsä hoitaa day-to-day toimintaa.
2. On olemassa monia käsitteitä mielenterveyshäiriöiden joista osa perustuu erityisesti terveyskäyttäytymistä.