Ero Herpes ja yskänrokkoHerpes vs yskänrokko

Sitä voidaan pitää kaikkein kurja päivä, kun olet diagnosoitu STD. Voit joko syyttää itseäsi tee sitä tai kumppanisi tekevät sen eri ihmisille. Vain siinä tapauksessa, valmistauduttava hoitokuurin ja pidättäytyminen seksistä.

Herpes ja yskänrokko ovat sanoja, jotka liittyvät sukupuolitauti kutsutaan herpes. Olkaamme puuttua ja määrittää molemmat sanat.

Herpes voi johtua HSV-1 tai HSV-2. HSV-1 tarkoittaa herpes simplex virus 1, kun HSV-2 on herpes simplex -viruksen 2. huuliherpeksen 's aiheuttava tekijä on HSV-1, ja tämä aiheuttaa rakkuloita suuhun. HSV-2, toisaalta, syyt sukupuolielinten herpes. Eli yleisesti, herpes on kahta päätyyppiä, suullinen herpes aiheuttaman HSV-1, ja sukupuolielinten herpes aiheuttaman HSV-2.

Herpes voi ilmentyä eri oireita riippuen jos se 's suun herpes tai sukupuolielinten herpes. Jos se' s suun herpes, niin se voi ilmentyä huuliherpeksen. Huuliherpes ovat kivuliaita haavoja suussa muodossa rakkuloita. Nämä punertava, kuoppainen täplät voi esiintyä myös nenän ja huulet ja voi kestää muutaman päivän. Jos se 's sukupuolielinten herpes, niin ei olisi kivuliaita muutoksia sukuelinten alueella.

HSV-1 in huuliherpes voidaan välityksellä pisaran jos katkos suun limakalvon 's pintakerros. Sukuelinherpes tai HSV-2 voidaan välityksellä suoraan ihon-to-ihokosketus. Joten ennen ryhtymistä suudella ja sukupuoli, varmista arvioida, että henkilö merkkejä herpes-infektio.Suun herpes ilmenevät huuliherpes on helpompi diagnosoida kuin sukupuolielinten herpes. Huuliherpes ovat ilmeisiä, kun arviointi kasvoihin. Sukupuolielinten herpes, toisaalta, on oireeton. Se on vaikea diagnosoida ja koska sukupuolielinten herpes muistuttavat muita iho-ongelmia, kuten sieni-infektioita ja atooppinen ihottuma.

Herpesvirus ei voida kokonaan eliminoida järjestelmään. Se voi vain vaimentaa. Näin tulee olemaan mahdollista, että ilmenemismuotoja huuliherpes saattaa ilmetä uudelleen. Lääkkeet kuten Acyclovir ja muiden viruslääkkeiden voi estää viruksen mutta ei kokonaan poistaa sen järjestelmästä. Ihovoiteiden anti-virus ainesosat auttavat paranemista sukupuolielinten herpes.

Ihmiset diagnosoitu herpes kehotetaan käsitellään ja pidättymään tilapäisesti seksiä, koska ne voivat tartuttaa haavoittuvassa asemassa. Kondomit kannattaa olla käytettävä aina kun se vähentää lähetyksen 50 prosentilla.

Yhteenveto:

1. huuliherpes on osoitus herpes viruksen aiheuttama kutsutaan HSV-1
kun herpes on yleinen termi, joka johtuu joko HSV-1 ja
HSV-2.
2. yskänrokko on selvää ilmenemismuotoja suun herpes toisin kuin sukupuolielinten
herpes tyyppi, joka on oireeton.
3. yskänrokko voidaan välityksellä pisaran päälle suudella jos on katkos
pinnalla suun samalla kun genitaaliherpeksen voidaan välityksellä