Ero Amnesia ja Alzheimerin 'sAmnesia vs Alzheimer 's

Ero muistinmenetys ja Alzheimerin 'tauti voi olla hämmentävä monille ihmisille, sillä useat niiden oireet ovat samanlaiset. Molemmat näistä sairauksista aiheuttavat psykologisia toimintahäiriön ja joissakin tapauksissa molemmat ovat parantumattomia. Ihmiset ovat myös väärää tietoa, mikä aiheuttaa heille ja miksi potilaat sopimus nämä poikkeavuudet. voimme kuitenkin erottaa kaksi ehtoa erottamalla ne ja selittää niiden erot.

Kun potilas on muistinmenetys, se tarkoittaa, että? hän on menettänyt tiettyä osaa tai niiden koko muistia. Vaikka tämä ehto ei läsnä syntymän, se voidaan hankkia seurauksena eri tekijöistä ja tilanteista. Monissa tapauksissa, muistinmenetys voi olla pysyvä tila, erityisesti vakavammissa tapauksissa. On monia syitä muistinmenetys, kuten onnettomuuksista, pään vammat, fyysinen trauma, ja post-traumaattinen stressi, muun muassa. Tämä sairaus on erityinen luokituksia ja pieniä tapauksissa voi? parannettavissa. Amnesia voidaan jakaa moniin ryhmiin ja alaluokkiin ja ne vaihtelevat upon tapauskohtaisesti.Alzheimerin 'tauti (tai yksinkertaisesti Alzheimerin' s), toisaalta,? on parantumaton sairaus, joka ei myöskään ole läsnä syntymän. Se oli aikoinaan uskottiin, että tämä sairaus vaikuttaa ainoastaan ​​ihmisiä, kun he olivat saavuttaneet tietyn iän. Jokaisella kärsijä on oma ainutlaatuinen vaiheissa oireita, mutta yleensä heidän oireensa ovat samat. Kun joku on diagnosoitu Alzheimerin 's, se on jo pysyvä olotila ja lääkkeet voivat vain hidastaa sen vaikutukset ja haltuunotto kehon. Ei hoito on löytynyt tai löydetty vielä. Jotkut ensimmäisen oireita Alzheimerin 's ovat aggressiivisuus, sekavuus, kyvyttömyys puhua normaalisti, jatkuvasti ravistellen elin, lyhyen ja pitkän aikavälin muistinmenetys, tai äkillisen lopettamisen keholle aivoihin. Tässä vaiheessa, henkilö ei voi enää olla mitään hyödyllistä toimintaa, ja se on tämä ithat johtaa henkilö 's kuolema.

Yhteenveto:

Sekä muistinmenetys ja Alzheimerin 's on muistinmenetys oireena yhteistä

Sekä muistinmenetys ja Alzheimerin 's voi olla pysyvä olotila.

Joissakin tapauksissa muistinmenetys ovat hoidettavissa, mutta Alzheimerin 's on terminaalin taudin ole parannuskeinoa on löydetty toistaiseksi.

On olemassa monia erilaisia ​​muistinmenetys, mutta vain yksi tyyppi? Alzheimer 's.