Ero Albumiini ja PrealbuminAlbumiini vs Prealbumin

Prealbumin ja albumiini kaksi arvioinnissa käytetyt tunnusluvut proteiinin tason mukainen sisäelinten tasolla. Jos joku ottaa joitakin haavat, hän tarvitsee runsaasti proteiinia, jotta haavan paranemista voi tapahtua. Jos siis on aliravitsemus, kuten yhteisöjen prealbumin ja albumiini mittauksia niin tämä on korjattava ensin ennen kaikkea. Mittaamalla kaksi tekijää antaa myös lääkärin käsityksen siitä vakavuudesta nykyisen puutteen.

Albumiini on proteiini, itse asiassa yksi runsaasti proteiineja verestä (yli puolet kaikista seerumin proteiineja). Se on valmistettu maksassa ja sen arvo kuvaa proteiinin asemaa sekä sisäelimet ja veri. Tämä aine on ylläpidosta vastaa normaali kolloidinen osmoottinen paine, joka auttaa nesteiden virtausta pitkin verisuonten tiloja vain. Täten lasku niin johtaa karkaamisen nämä nesteet kudokseen tiloihin ja ilmentyy turvotus.

Käytettäessä albumiinia testi osoittamaan ravitsemustilaa yksilön. Täytyy pitää mielessä, että sillä on pitkä puoliintumisaika, noin 20 päivää ja valtava seerumin allas. Koska sen puoliintumisaika, tämä tekee albumiiniin myöhäistä indeksi aliravitsemuksesta. Kun albumiinitasoja ovat laskeneet alle normaalin, nämä merkitsisi, että huomattava määrä seerumin allas oli poissa.

Osalta prealbumin, vaikka se on toisen proteiinin indikaattori, se on erilainen kuin albumiini, koska se on lyhyempi puoliintumisaika. Tämä tekee siitä herkempi proteiinia indikaattorin 2 päivää puoliintumisaika. Se on myös maksassa kanssa päätehtävät proteiinin kuljetuksen ja proteiineihin. Vuonna enemmän teknisessä mielessä, prealbumin on nimetty transtyretiiniä koska prealbumin on harhaanjohtava kaiku, joka tekee sen edeltäjä albumiiniin, joka ei todellakaan ole kyse. Lopuksi se on pienempi seerumin yhdistetyssä albumiiniin verrattuna.

Prealbumin on seuloa kaikille potilaille, erityisesti niille, joilla on haavoja, koska se on paras valvonta indeksi yksi 's ravitsemustila. Sitä ei ole helposti vaikuttaa potilaan' s hydraatiotila toisin albumiinille testejä. Sen lyhyempi puoliintumisaika mahdollistaa arvioida yhden 's ravitsemustilan lyhyemmässä ajassa, koska prealbumin tasoja voidaan saada potilaasta 1-2 kertaa viikossa. Kun albumiinia seulonta, tarvitaan vähintään 3 viikkoa huomata luotettavia proteiinin parannuksia, koska varhainen nousu albumiinia kahden ensimmäisen viikon voi ehdottaa eri tapahtuma, kuten hemoconcentration kysymyksiä (ei ravitsemustilan).1. Albumiini on pidempi puoliintumisaika kuin prealbumin.

2. Albumiini on suurempi seerumin yhdistetyssä kuin prealbumin.

3. Prealbumin on parempi (luotettavampi) ja nopeampi indikaattori arvioitaessa yksi 's ravitsemuksellinen tasolla.