Ero Adderall ja VyvanseAdderall vs Vyvanse

Jotkut vanhemmat löytävät lapset pysty keskittymään tai kuunnella mitä he sanovat. Tämä voi tehdä vanhemmat järkyttää ja menettävät kärsivällisyyttä, mikä usein eikä johda haukkumiset. Mutta mitä nämä vanhemmat eivät ehkä ole tietoisia, että toistuva puute tarkennuksen tai jopa lisäämään aktiivisuutta heidän lapsensa ehkä ole, koska yksinkertainen käyttäytymisen ongelmia, mutta saattaa olla jo johtuen joitakin ongelmia aivotoimintojen. Silti vanhemmat täytyy pystyä erottamaan käyttäytymismalleja, jotka heidän lapsensa osoittaa joko käyttäytymisen ongelma vai ei. Tämä johtuu siitä, jotkut käyttäytymistä ja toimia saattaa jo olla vihjeitä ja oireita yksi yleisimmistä lapsuusiän sairaudet, mikä on ADHD.

ADHD, joka on lyhenne sanoista ylivilkkaushäiriön, pidetään yhtenä yleisimmistä lapsuusiän liittyvien häiriöiden oletettavasti aiheuttama useista tekijöistä. Yksilöt, jotka ovat suorittaneet tutkimuksia ADHD voi koskaan todella osoittaa yksi merkittävä syy tähän häiriö. Tämän sanoi, he ovat perustaneet joukon kriteerejä, jotka voivat auttaa vanhemmat tai huoltajat, onko heidän lapsensa ovat jo saattaneet näkyvissä jotain, joka tarvitsee ammatillista huomiota. Mutta vaikka olet tietoinen siitä, mitä on havaittu lapsi, se on vielä ammattilaisten diagnosoida onko lapsi on todella ADHD vai ei.

Kun ADHD on diagnosoitu jo, sitten vanhemman on edessään tehtävä anna lastensa tehdään terapia auttaa hallitsemaan käyttäytymistään ja lisätä ihmisten hyvinvointia, kunnes nämä lapset voivat elää normaalia elämää jopa heidän aikuisuuteen. Vanhemmat tarvitsevat tukea lapsiaan tehdään hoidon, ja niiden pitäisi myös olla tietoisia siitä, mitä tehdään heidän lapsensa, varsinkin jos lääkitys annetaan. Siten ne täytyy erottaa eroa Adderall ja Vyvanse.

Adderall, joka on psykostimulantti, koostuu eri amfetamiinia, erityisesti l ja d-amfetamiinia. Yhdistelmät näistä amfetamiinia auttaa hallitsemaan impulsiivisuus ja hyperaktiivisuus, sekä parantaa ja keskittymistä. Tämän lääkitystä, se voi auttaa lasta tullut entistä täsmällisempiä ja aktiivinen suoriutumaan paremmin päivän aikana, mutta lisäävät riskiä sivuvaikutuksia.

Toisaalta, Vyvanse on vastikään kehitetty stimulantti ADHD. Se sisältää 100% d-amfetamiinia. Se ohjaa impulsiivisuus ja yliaktiivisuus, auttaen potilaan parantaa tuottavuutta koko päivän. Se aiheuttaa myös miedompi sivuvaikutuksia kuin Adderall.Voit kysyä ammatillinen tai tehdä ylimääräisiä käsittelyn lisätietoja näitä lääkkeitä, koska vain perustiedot annetaan täällä.

Yhteenveto:

1. ADHD on yksi yhteinen lapsuuden häiriöt näytteille puute keskittyä ja huomiota, ja hyperaktiivinen toteaa.

2. Adderall on yhdistelmä erilaisia ​​amfetamiinien, jotka auttavat potilaita hallitsemaan yliaktiivisuus ja parantaa keskittymistä.