Ero Raskaus ja PeriodRaskaus? vs aikana

Raskaus ja ajanjakso ovat vaiheita, että normaali nainen kohtaa. Se tarkoittaa, että hän on terve munasarjat voi kokea nämä kaksi ihmeitä. Nämä ovat ominaisuuksia, jotka asettavat naiset erillään miehiä. Ja nämä ovat ominaisuuksia, jotka todella tekevät naiset nainen. Koska toisen tarkoitetaan sellaisten muiden. Nainen saa hänen ajan kerran tai kahdesti kuukaudessa kertoa hänen elin 's puhdistuksen itse ja hän' s ole raskaana. Jos hänen ajanjakso ei saavu, se voi tarkoittaa monia eri asioita, kuten poikkeavuus sisällä munasarja TAI se voi tarkoittaa, että hän 's raskaana. Nainen' ensimmäinen koskaan kohdannut oire, kun hän 's raskaana on ilman hänen kuukautiset . raskauden jälkeen säännöllinen kuukautiskierto tapahtuu uudelleen. Niinpä ei ole muita tarkoitetaan sellaisten muiden.

Raskaus, aluksi, on vaikea vaihe naisen. Se 'on hyvin epämukavaksi, koska äiti on kärsivät erilaisia ​​oireita, kuten painon nousu, jatkuva pahoinvointi, aamupahoinvointi, turvonnut nilkka, ummetus, selkäkipu, rintojen turvotus ja paljon vaikeampaa, mutta normaalin raskauden oireita. Runsaasti naiset pitävät se siunaus ja toiset pitävät sitä kirous. se vaihtelee todella. Vaikka se on yleinen esiintyvä, kokemus olisi täysin erilainen siksi lausuntoja myös vaihdella. Raskaus pidetään vaiheessa naisen 's elämä, joka täydentää hänen . Vaikka tässä nykyaikana mieltä siitä, raskauden mitä täydentää nainen on tullut rajoitettu, on vielä niitä, jotka ovat enemmän kuin valmiita antamaan elämänsä vain antaa elämää tässä maailmassa. Raskaus lääketieteen kannalta kuvataan kantoa jälkeläisiä kutsutaan sikiön sisällä kohtuun. Se mieluiten kestää 9 kuukautta, vähemmän kuin joka tapahtuu vasta kun jotain pahaa tapahtui ulkopuolella äidin 'kohdusta. 9 kuukautta on koko kesto alkion kehittyä täysin palanut vauva. Raskaus tapahtuu, kun sperma solu täyttää terve munasolun sisällä kohtuun. hedelmöitys tapahtuu sitten voila! Raskaus. Mutta se 'ei ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa, koska tuhansia naisia ​​siellä, vaikka ne ovat hedelmällisiä, on vaikeuksia tulla raskaaksi. Siksi vaihtoehtoja, kuten hyväksyminen ja keinosiemennys tuli saataville. Tiesitkö, että nuorin nainen tuottaneen lapsi oli 5-vuotias?

Ajanjakso toisaalta kutsutaan kuukautiskierron lääketieteen kannalta. Se 's jokainen tyttö' s passage tulla nainen. Se 's ensimmäinen merkki murrosiän joka ilmenee, kun tyttö osuu 8-12 vuotta vanhoja. Vaikka joissakin tapauksissa olla se aikaisemmin tai myöhemmin elämässä, normaali olisi noin ennen tyttö saapuu lukio. Joitakin merkkejä murrosiän liittyy pyöristämistä lonkat, kasvua rintojen, näkyvyys poskipäistä aivan ensimmäisen jakson, ja muu kehitys aiheuttama hormonit. Emätinvuoto esiintyy myös 6 kuukautta ennen kuin tyttö 's ensimmäisen jakson. Nämä ovat vain joitakin havaittavia muutoksia, jotka normaalisti älyttömästi tyttöjen siksi jotkut tytöt ovat innokkaita pääsemään tähän käännekohta vaiheessa elämäänsä.

YHTEENVETO:Sekä aikana ja raskaus ovat normaaleja vaiheita että naisen pitäisi kulkea elämässään.

Molemmat nähdään epämiellyttävä vaiheissa kuitenkin tekee nainen tuntuu valmis.