Ero virtsarakkotulehdus ja virtsatieinfektioVirtsarakkotulehdus vs UTI

Kehomme aiheuttaa tarpeetonta yhdisteiden muodossa jätettä.? Yksi niistä asioista, että laitos tekee poistaa virtsan jätteitä on prosessi virtsaaminen, tai virtsaaminen, yhteistä kannalta.? Nyt, että 's tapa poistaa jätteitä, ja mikä on hyvää tästä tapahtumasta on, että se on täysin luonnollista. Tämä on vain elimistön' s tapa ylläpitää terveyttä ja ehkäistä vastaan ​​muotoja vahinkoa keholle.

Mitä jos yhtäkkiä tuntui kyvyttömyys virtsata, vaikka paljon vaivaa? Tai tunnet polttavaa tunnetta vatsaan virtsatessa? Tunne tai kipu voi olla lievä tai vakava häiriö normaaliin virtsaaminen. Periaatteessa joka osoittaisi, että jotain on vialla virtsaelimet. Saatat olla joko virtsarakon tulehdus tai virtsatietulehdus (UTI).

Olkaamme on lyhyt keskustelu virtsateiden? saada selkeä kuva.? Virtsan järjestelmään kuuluu munuaiset suodattavat verta ja tuottavat virtsaa. Jälkeenpäin virtsa jäte kerääntyy virtsarakkoon.? Jonkin ajan kuluttua, tunnet virtsaamistarvetta koska virtsa on jo saavuttanut tietyn summan, mikä vapaaehtoisesti vapauttaa lihaksia mukana virtsaaminen.? Virtsa kulkee nyt ulos virtsateiden (ureters) ja virtsaputken, joka on erilainen miesten ja naisten välillä.? Tästä eteenpäin, voimme nyt nähdä, miten virtsarakon tulehdus ja virtsatietulehdus eroavat.

Virtsarakon tulehdus viittaa tässä oman virtsarakon.? Lääketieteen kannalta, sitä kutsutaan kystiitti.? Tällöin haitallisia aineita tai bakteerit ovat jotenkin saaneet tiensä lihaksia rakko. Nämä patogeenit aiheuttavat tulehduksen ja infektio virtsarakon. Tämä tapahtuu yleensä eri syistä, vaikka yksi yhteinen syy on riittämätön tyhjeneminen virtsarakon.? Tämä toiminta mahdollistaa virtsan pysähtyvän sisällä virtsarakon, joka voi olla turvasatama bakteereja ajan. Kun näin tapahtuu, bakteerit? tartuttaa soluja, jotka ovat virtsarakon itse.

UTI toisaalta, on yhteisnimitys infektio alempien virtsateiden, yleensä ureters ja virtsaputken.? Tulehdus ja infektio esiintyy myös kyseisillä alueilla, ja syyt ovat yleensä johtuvat bakteereista, jotka saapuvat aukon läpi virtsaputkeen.? Kipu ja kivulias virtsaaminen ovat yleisiä oireita tämäntyyppisten infektio.Voit lukea lisää, jos haluat tietää tarkemmin, koska tässä artikkelissa vain antaa perustiedot aiheesta.

Yhteenveto:

1. virtsateiden on velvollinen poistamaan virtsan ja ylläpitää kehon nestetasapainoa.

2. Virtsarakon infektion tai kystiitti, on infektio ja tulehdus virtsarakon johtuu haitallisten patogeenien sisällä virtsarakon itse.