Ero Sperm ja kohdunkaulan limanSiittiöt vs kohdunkaulan liman

Sukuelimiin voi olla yksi parhaista aiheista opiskelijat rakastavat aikana koulupäivinä. Se auttaa ymmärtämään käsitteiden opiskelijat eivät ole tietoisia tai hämmentynyt. Se tunnetaan myös muissa maissa seksuaalikasvatus. College lääketieteen opiskelijoille, tämä on hyvin yleinen aihe ja aihe, jonka pitäisi olla perus heille.

Ihmiset ovat tietoisia siitä, että naisilla on olemassa paljon erilaisia ​​päästöjä, jotka tulevat ulos niiden lisääntymiselimille. Miehillä on vain yhdenlainen tavanomaisen päättämisen, joka tulee ulos, joka on siittiösolujen. Naisilla, se voi olla tuoretta verta kuukautisten aikana, pussi vettä, kun raskaana, tai kohdunkaulan liman aikana hedelmällistä päivää.

Mitä siis olla eroa siittiöitä ja kohdunkaulan liman? Mikä voi olla suhdetta toisiinsa suhteen funktio?

Siittiöt tuotetaan kiveksiä. Siemenneste jossa sperma sisältyy tuotetaan virtsaputken rauhanen, eturauhanen, ja rakkularauhaset. Kohdunkaulan liman, toisaalta, tuotetaan kohdunkaulan vuoria.

Siittiöt sisältää siittiöitä ja muita entsyymejä ja proteiineja. Kohdunkaulan liman koostuu lähinnä vettä. Se sisältää myös tiettyjä elektrolyyttejä, kuten kalsium-, natrium-, kalium-, ja glukoosi, proteiinit ja aminohapot. Se on pieniä määriä seleeniä, mangaania, sinkkiä, ja kuparia. Kohdunkaulan liman sisältää myös glyserolia. Tutkimukset osoittavat, että glyseroli lisääntyy aikana seksuaalisen vaiheen, joka tuottaa voitelu yhdynnän aikana.Mutta mitä jos siemensyöksy tapahtunut emättimen yhdynnän aikana ja yksi on kyseenalaista, että on siittiöitä tai kohdunkaulan liman? Naisen pitäisi ensin nähdä väri ja koostumus vastuuvapauden. Siemenneste on yleensä valkeahko väri ja johdonmukaisuus on erittäin paksu, mutta ei joustava. Kohdunkaulan liman, toisaalta, voidaan verrata munanvalkuaiset säännönmukaisen läpinäkyvä väri kaikki koko. Se voi myös olla paksu tai ohut johdonmukaisuus riippuen ovulaation aikana. Ei ole suositeltavaa tarkistaa kohdunkaulan liman seksin jälkeen, koska se voi muuttaa havainto.

Toimintansa, siittiöiden ja kohdunkaulan liman voi kulkea käsi kädessä tai se voi olla vihollisia riippuen naiset 's kuukautisten aikana. Naiset voivat tarkistaa kohdunkaulan liman aikana kuukautiskierron aikana, onko ne ovulaation jo. Tätä kutsutaan kohdunkaulan lima menetelmä tai spinnbarkeit menetelmää. tässä menetelmässä nainen saa näyte kohdunkaulan liman emättimen. Sitten kahdella sormella, hän testaa johdonmukaisuutta limaa. Jos se 's venyvän, ohut, ja näyttää seuraavalta muna valkoinen, se voidaan lävistää sperma samalla olet ovulaation. Jos se 's niukka ja köyhien johdonmukaisuus, sperma voi tunkeutua, mutta ei ole suojattu, koska lima suojaa siittiöitä happamassa ympäristössä vagina.

Yhteenveto:

1. Siittiöt tuotetaan kiveksissä, kun kohdunkaulan liman tuotetaan kohdunkaulan vuoria.
2. Siittiöt sisältävät siittiöt, jotkut entsyymit ja proteiinit kun kohdunkaulan liman koostuu lähinnä vettä, glyserolia, ja muita elektrolyyttejä ja kivennäisaineita.