Ero lisämunuaisten uupumus ja kilpirauhasenLisämunuaisten uupumus Vs kilpirauhasen

Monet ihmiset sekoittavat lisämunuaisten uupumus kilpirauhasen vajaatoiminnan. Syynä tähän on todennäköisesti luonteen jälkimmäisen. Kilpirauhasen vajaatoiminta on kaksi luontoa tai tyyppejä. Se voi olla ensisijainen ja toinen on toissijainen. Toissijainen kilpirauhasen on silloin, kun tauti on aiheuttanut toisen häiriön toisessa järjestelmässä (let 's sanoa lisämunuaisten). Näin lisämunuaisten uupumus voi olla syy kilpirauhasen vajaatoiminta.

Vaativille monia oireita kahden ehdot tuo meille paljon erillisiä keskeisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi vartalon mittoja, kuten painon, lisämunuaisen uupumus on ominaista varhainen painonnousu kilpirauhasen esittää yleinen painonnousu. Ruumiinlämpö entisen sanotaan olevan 97. 8 astetta Fahrenheit tai alhaisempi, kun se voi vaihdella 90 ja 98 6 jälkimmäisen. Lisäksi lämpötilan säätö on vaihdellut lisämunuaisten uupumus, kun se on tasaista muille.

Mitä henkistä toimintaa, lisämunuaisen uupumus potilaat kärsivät mitä lääkärit kutsuvat nimellä 'aivot sumussa.' Termistä itse, se näyttää ikään kuin samentuma ajatuksia. Hypotyreoosin potilaille, he kokevat hidastunut ajattelu kuvio. Masennus on myös yleisempiä kilpirauhasen potilaita kuin se on harvemmin lisämunuaisen uupumus.

Fyysinen ulkonäkö välillä lisämunuaisten uupumus ja kilpirauhasen potilaat myös kertoo lisää tästä taudista. Entinen näyttelyesineet kuiva ja ohuempi iho verrattuna oilier ihon jälkimmäisessä. Kynnet voi näkyä myös ohuempi lisämunuaisen väsymys, kun se tulee hieman paksumpi muille. Hiustenlähtö on paljon yleisempää kilpirauhasen.

Tunne ja liikkumiskyky ovat myös muuttaa molempiin sairauksiin. On parempi nivelside joustavuus lisämunuaisten uupumus kuin kilpirauhasen vaikka on suurempi mahdollisuus nesteretention jälkimmäisen. Molemmat voivat kärsiä nivel- ja lihaskivut, mutta lisämunuaisten uupumus voi myös ilmetä migreenin kaltaista kipua. Kilpirauhasen vajaatoiminta potilaat myös taipumus tulla hypo-reaktiivisen toisin kuin entinen, joka on enemmän hyper-reaktiivinen luonteeltaan.Verensokeri voi laskea pisteen hypoglykemia lisämunuaisen väsymystä, kun taas toinen voi päätyä hyperglykemia. Kuitenkin molemmat ehdot on hyvät mahdollisuudet ottaa normaali verensokeri. Samanlainen reaktiivisuus potilaan, jotka kärsivät lisämunuaisten uupumus myös kokea enemmän reaktiivista (hyperaktiivinen) ruuansulatuskanavan toiminnan. Tämä tarkoittaa, että on olemassa monia jaksoja ripuli, kun ummetus on paljon yleisempää kilpirauhasen.

Mitä muodostaen tottumukset, lisämunuaisen uupumus potilailla on taipumus tulla intoleranttia kylmä, kun taas toinen tulee intolerantteja lämpöä tai lämpöä. Kilpirauhasen vajaatoiminta tekee myös henkilö haluta kovasti rasvaisia ​​ruokia kun taas entinen tekee henkilö haluta kovasti makeampi tai suolainen ruokia.

1. Lisämunuaisen väsymys voi aiheuttaa kilpirauhasen vajaatoiminta.