Ero Ahdistus ja ADHDAhdistuneisuus Vs ADHD

Ahdistus, häiriö, ja ADHD tai ylivilkkaushäiriön sekoitetaan usein keskenään, koska niiden oireet ovat jokseenkin samat, mutta ei niitä kaikkia.

Kuitenkin, jos puhuu ahdistusta, oireena, se on itse asiassa luonnollinen vastaus, kun joku on stressaantunut. Määritelmän mukaan ahdistus on eräänlainen huoli tai pelko jotain, joka ei ole niin tunnettu. Jopa aineettomien pelkää (ne, jotka don 't ole mitään fyysistä lähteet) voi olla syynä liian paljon ahdistusta henkilölle. On tässä pelko tiettyä 'tuntematon', joka tekee ahdistus monimutkainen kokemus.

Ahdistus voi ilmetä erilaisia ​​fyysisiä ja psyykkisiä muotoja sekä myös vaihtelee aste tai vakavuus. Jos se menee kaukana board kuten kun joku huolestuttaa kohtuuttomasti pitkäksi aikaa (vaikuttaa jo hänen päivittäistä toimintaa), että 's hetkellä ahdistus tulee luonnoton C vielä kehittymässä, mitä kutsutaan ahdistuneisuushäiriö. Tämäntyyppinen vaiva on monia osa luokkaa, kuten fobia ja GAD.

Tilastollisesti, ADHD sanotaan vaikuttavan noin 5% kaikista lapsista Yhdysvalloissa yksin. Tämä on itse asiassa varsin paljon ottaen huomioon, että häiriö voi kestää jopa aikuisuuteen aivan erityisesti, jos se ei saada ratkaistua lapsuudessa vuosina. On enemmän kärsivien lasten ahdistuneisuushäiriö. Noin 18% kaikista amerikkalaisista voi esiintyä yhden tai useamman tyyppinen ahdistuneisuushäiriö.

Kun puhutaan ahdistus oire, se vaikuttaa luonnollisesti yli 40 miljoonaa aikuista Amerikassa. Ahdistus on yleensä yksi monista oireita ADHD. Koska itse asiassa, on arvioitu, että 25% ADHD potilaista on myös muita samanaikaisia ​​ahdistus.Puhutaan oireista, suuret ahdistuneisuushäiriö oireet ovat seuraavat: äärimmäisen peloissaan tunteet kanssa tai ilman (yleensä ilman) tunnistettavissa syy, tehostettu huolestuttava, keskittymisvaikeuksia, unettomuus tai unettomuus ja helposti keskittymiskyvyttömyydelle. Ei voi olla myös joitakin fyysisiä oireita ahdistuneisuushäiriö kuten päänsärkyä, pahoinvointia, runsas hikoilu, huimaus, ärtyisyys ja vatsakivut. Mitä ADHD, sillä on samankaltaisia ​​oireita ahdistuneisuushäiriö vaan opinnäytetyöt luokitellaan kolmeen hallitseva tunnusmerkki luokat nimittäin: välinpitämätön, hyperaktiivinen ja impulsiivinen.

1. Ahdistus voi olla sekä oire ja sairaus itsessään, kun ADHD on neuro-biologinen sairaus.

2. Ahdistuneisuus, oireena on osa ADHD eikä päinvastoin.