Ero RBBB ja LBBBRBBB vs LBBB

Sydämen ongelmat on helppo diagnosoida, jos sairaalaan on yksi perusmuodot laitteiden ongelman määrittämiseen, joka on EKG EKG. Tällä laitteella, solmut on kiinnitetty rintaan ja muiden sähköisten johdot kiinni molemmin käsin ja lähellä nilkkojen molempien jalkojen. Tämä perustyökalu voi pelastaa ihmishenkiä. Jos se ei ole saatavilla, sitten yksi voi olla sydämen monitori, joka on helpompi käyttää ja tarjoaa reaaliaikaisen tilan sydänsairaus.

Sekä työkaluja toimenpide ja mahdollistaa terveydenhuollon ammattilaisten arvioida sydämen aallot, ovatko he 'uudelleen liian nopeasti tai liian hitaasti ja ne' uudelleen säännöllinen tai epäsäännöllinen, onko ovat laajenemassa tai kaventumassa aukkoja ja muita tärkeitä ominaisuuksia. Tämä on erittäin tärkeää. Tässä artikkelissa, me erottaa sydänkohtauksen joka on aiheuttanut RBBB ja LBBB.

'RBBB' tunnetaan 'oikea haarakatkos' kun 'LBBB' kutsutaan 'vasen haarakatkos.' Bundle oksat ovat osia sydän, joka auttaa tekemään sähköinen impulssi loput alueita sähköinen johtuminen sydämen. Se voi olla joko vasenhaara- tai oikean kammion haara. Se on helppo osa.

Joten 's sanoa potilas saapuu ER voimakas, raskas, murskaus rintakipu säteilevää taakse ja leuan. Sitten EKG nauhat osoittavat, että potilas on ottaa MI, tai sydäninfarkti, joka on myös tunnettu sydänkohtaus. lääkärit sitten syyn se vain katsomalla EKG-nauhaan.

Vuonna RBBB, seuraavien ehtojen on täytyttävä: QRS aalto, joka on enemmän kuin 0,12 sekuntia, S-aalto lyijy 1 ja V6 ovat slurred, ja muut kriteerit, jotka ovat varsin monimutkaisia ​​ymmärtää.Vuonna LBBB, seuraavien ehtojen on täytyttävä: QRS aallon pitäisi olla enemmän kuin 0,12 sekuntia, olisi laaja monomorphic R-aaltojen 1 ja V6 johtaa puuttumiseen Q-aalto. Olisi laaja, monomorphic S-aalto V1, joka voi olla pieni R-aalto.

Viimeinen ero molempien on, että sydänkohtauksen aiheuttama RBBB on helpompi diagnosoida verrattuna sydänkohtauksen aiheuttama LBBB mukaan lääkärit.

Yhteenveto:

1. 'RBBB' tunnetaan 'oikea haarakatkos' kun 'LBBB' tunnetaan vasemman puolen haarakatkos.
2. Vuonna RBBB, S-aalto on epäselvä, kun taas käytettäessä LBBB on laaja R-aaltojen kanssa ilman Q-aaltoja.
3. Molempien pitäisi olla enemmän kuin 0,12 sekuntia QRS aaltoja.