Ero hiivatulehdus ja bakteeri-infektioHiivatulehdus vs bakteeritartunta

Lähes jokainen nainen maailmassa kokee emätintulehdus jossain vaiheessa elämäänsä. Kaikista infektioiden maailmassa, yleisin on emätintulehdus, joka on läsnä lähes 80%: lla naisista. Se ei ole mitään hävettävää, sillä lähes kaikilla naisilla on tässä. Tätä ei tulisi pitää salassa, jotta se voidaan käsitellä helposti. Ei ole paljon terveysriski liittyy emätintulehdus; kuitenkin, se on edelleen parasta kuulla terveydenhuollon tarjoaja heti, jos sinulla on tämä infektio.

On olemassa erilaisia ​​tämän sukuelinten infektio, mutta heidän oireensa ovat samat, minkä vuoksi ihmiset yleensä erehtyä yksi muiden. Se on parasta kuulla lääkäriltä tai terveydenhuollon tarjoaja niin, että sinun on ammatillinen suositus mitä lääkkeitä kannattaa ottaa paranna emätintulehdus olet. Vaikka ne ovat vaarattomia, ne on käsitelty asianmukaisen hoidon järjestämiseen tietyn infektion. Kaksi suosituinta infektiot ovat bakteerien emätintulehdus tai bakteeri-infektio ja hiivatulehdus.

Yhdysvalloissa 40% emätintulehdusten koostuu bakteerin vaginoosit tai muuten kutsutaan BV. Vielä ei ole selvää, mikä aiheuttaa tämän infektion tyypistä, mutta se on todennäköisesti johtuu bakteerien epätasapaino emättimessä. Tämä voidaan sukupuolitaudeista tai kierukkaa tai douches voi aiheuttaa sitä. Useimmat niistä, jotka kärsivät tämän tyyppinen infektio ei ole oire, siksi sitä on vaikea määrittää, onko yksi on tämä infektio tai ei. Mutta ne, joilla on oireita, tulee todennäköisesti kokevat kutinaa ärsytystä ja jopa punoitusta. Eräs toinen oire tämän tartunnan on vuotoa emättimestä joka on harmaa paha haju.

Kaikista eri emätintulehdus, hiiva-infektio on yleisin ne kaikki. Tämä on aiheuttanut epänormaalia kasvua Candida albicans, tyyppi sientä. Tämä infektio ei sukupuolitaudit kuitenkaan vaatteet yksi kuluu aiheuttaa sen. Jos vaatteet ovat kosteita tai kylpyammeet ei ole tuoretta, vaatteet on tiukka, ja jos emättimessä on liian kosteutettu, niin nainen tulee todennäköisesti saavat hiivatulehdus. Saat helposti huomaa, että sinulla on hiiva infektio jos koet, tulehdusta, ärsytystä ja kutinaa. Mukana on myös valkoinen vastuuvapauden emättimeen jos olet tämän tyyppinen infektio. Saat myös kipua yhdynnän aikana ja sinut virtsaamista useammin kuin normaalisti.

YHTEENVETO:1.

Hiiva infektio on yleisin emättimen infektio joukossa loput, kun bakteeri-infektio on kokenut 40% naisista, jotka on emätintulehdus.
2.

Bakteeritartunta voidaan lähettää seksuaalisesti kun ympäristönsä emättimeen aiheuttaa hiiva-infektio.
3.