Ero GERD ja närästys GERD vs Närästys

GERD tai kliinisesti kutsutaan refluksitauti on sairaus, jossa on epänormaali refluksi tai pulauttelu mahan sisällön takaisin ruokatorveen johtuen heikentyneestä tai heikentynyt järjestelyihin anatomiset rakenteet, jotka yhdistävät ruokatorven ja mahalaukun.

Toisaalta, närästys, tai kliinisesti kutsutaan pyrosis, on termi henkilöille, jotka kokevat epämukavuutta, jolla on polttava, kuten kipua. Se on yleensä tuntuvat takana rintalastan. Kipu voi olla myös tuntui virtaa vatsan kurkkuun. Se ei ole sairaus, vaan oire.

GERD ja närästys saattaa olla samoja oireita. On kuitenkin hyvä tietää, että närästys on tuntemattomista syistä samalla GERD on taustalla patologinen selitystä. Närästys voi myös olla oire GERD yhdessä dysfagia tai vaikeus nielemisvaikeuksia. Muut GERD potilaat kertovat oksentelu, kipu aikana nielemisvaikeuksia (nielemiskivut), ja pahoinvointi. Närästys, toisaalta, on usein oire liittyvä angina (rintakipu) tai sydäninfarkti (sydänkohtaus). Närästys voi liittyä myös muita ruoansulatuskanavan sairauksia, kuten ärtyvän suolen oireyhtymä.

GERD voidaan diagnosoida erilaisilla diagnostisia testejä, kuten barium pääskynen röntgen, EGD (gastroskopia) ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, ruokatorven pH seuranta, kultakantaan diagnosoimiseksi GERD. Toisaalta, ei ole lopullisia testejä varten närästys, mutta arviointi käyttävät sairaanhoitajat ja lääkärit sulkea pois possibity GERD. Yleensä närästys esiintyy syömisen jälkeen. Tämä voidaan laukaista syömällä elintarvikkeita, jotka ovat mausteinen. Se voi myös laukaista syömisen runsaasti rasvaa ja happo.

GERD ja närästys tässä teknologisesti aikakauden voidaan ehkäistä tai hoitaa. Vaikka ennaltaehkäisy on edelleen parempi kuin hoito, täytyy neuvotella lääkärin, jos nämä oireet ovat kokeneet.

Yhteenveto:1.

GERD ilmenee, koska siellä on ongelma anatomiset rakenteet välillä ruokatorven ja mahalaukun taas närästys esiintyy joka voi johtua GERD, sydänsairaus tai syömällä mausteinen, rasva, ja happamien elintarvikkeiden ja juomien.
2.

GERD on sairaus, kun närästys on oire toisen taudin, joka voi olla GERD tai iskeeminen sydänsairaus.
3.

On lopullinen tapa diagnosoida GERD. Kun tarkastellaan närästys, arviointi vaihtoehto on sulkea pois GERD ja muut sydänsairaudet, jotka ovat oire siitä.
4.