Ero MS ja ALSMS vs ALS

Se on melko surullinen ja huolestuttavaa, että jotkut ihmiset hankkivat tauteja elämänsä Mikä 'on enemmän surullinen on, jos tämä on neurologinen ongelma, joka voi aiheuttaa vakavia ongelmia pitkällä aikavälillä, jos ei ole käsitelty tai ylläpitää asianmukaista lääketieteelliset toimenpiteet. Tällaiset sairauksien tekisi meidät ymmärtämään, että olemme edelleen onnekkaita elää. että Jumala antoi meille toisen mahdollisuuden elää pitäisi saada meidät kiitollisia.

MS ja ALS kaksi neurologisia sairauksia, jotka ovat melko heikentävä pitkällä aikavälillä. 'MS' tarkoittaa 'multippeliskleroosi', kun taas 'ALS' tarkoittaa 'amyotrofinen lateraaliskleroosi.' 'Amyotrofinen' tarkoittaa 'ei lihas ravintoa.' 'Lateral' tarkoittaa 'puolella.' 'Tauti' tarkoittaa 'kovettumista sidekudos', joka lisää ja aiheuttaa kovettumista. Molemmat ovat häiriöt selkäytimen. Pyrkikäämme erottaa molempia sairauksia.

Vuonna eliniänodotteen, MS-potilaiden voi elää jopa vanhaksi. ALS potilaille, valitettavasti, kuolevat nuorempina koska nouseva halvaus muuttuu pysyväksi. Tämä pysäyttää niiden pallea lihas hengittää joka tekee heistä kuolee. ALS oireita, siihen liittyy vapaaehtoisia lihaksia, kun taas MS, siihen liittyy sekä vapaaehtoisten ja tahattomat lihaksia.

MS aiheuttaa poikkeavuuksia myeliinin. Myeliinitupen vastaa peittäminen hermoja. ALS, toisaalta, vaikuttaa moottorin hermosolut selkäytimen. ALS tunnetaan myös Lou Gehrigin 'tauti.

Alkuvaiheen oireita, jotka osoittavat MS, se on yleensä näköhermotulehdus ominaista näön hämärtymistä. Toinen on tuntoharhat mikä tarkoittaa tunnottomuus tai pistely raajoissa. ALS kuitenkin olisi lihasheikkoutta, joka tapahtuu vain yhdelle puolelle potilaan 'kehon. On myös olemassa ongelma kirjallisesti tai poimien esineitä että raajan tai käsin vaikuttaa. On myös olemassa vaikeuksia kiipeilyä ylös portaita.ALS on etenevä ja kuolemaan. Se aiheuttaa kuoleman kahdesta neljään lisävuodella alustavan diagnoosin ja alku oireita. Tavallinen kuolinsyy ihmiset ALS on hengityksen vajaatoiminta ja keuhkokuume. MS on pysyvä, mutta ei ole kohtalokasta. Henkilöt, joilla on MS yleensä kuolevat vuosikymmen aikaisemmin enintään viisi vuotta aikaisemmin kuin tavallista väestöä.

Ei ole hoitoja saatavilla ALS ja MS. Nämä sairaudet ovat diagnosoitu käyttämällä MRI. Se on diagnosoitu neurologit tai lääkärin, jonka erikoisuus on hermostoon, joka sisältää aivot, selkäydin, ja neuronien. On vielä ole tiedossa syitä sekä tämän neurologisia sairauksia.

Yhteenveto:

1. ALS on etenevä ja kuolemaan johtava, kun MS on pysyvä, mutta ole kohtalokasta.
2. ALS potilaita kuolee kaksi-neljävuosi kun diagnoosi kun MS-potilaat kuolevat viidestä
kymmenen vuotta nuorempi kuin väestö.
3. ALS potilaille ilmeinen yksipuolista heikkous kuin alkuperäinen oire, kun MS-potilaita
näytteille näön hämärtymistä ja tuntoharhat.
4. ALS oireita, ne koskevat vapaaehtoisen lihaksia kun MS ne sisältävät molemmat