Ero Mielenterveys ja mielisairausMental Health vs mielisairaus

Hoitotyön aiheita ja todellisessa lääketieteen alalla, psykiatria voi olla paras kohde koskaan. Opiskelu vaihteleva mielisairauksien auttaa meitä ymmärtämään, että on olemassa enemmän aivojen ja tunteita ja sen vaihtelevia komponentteja. Saamme ymmärtää, miksi ihmiset ovat sitä, miksi on olemassa biologisia emäkset takana, ja ymmärrämme, että kaikki emotionaalisia ja asenne ongelmat ovat alle mielisairautta.

Yksi terminologies joka olisi ymmärrettävä ennen käsittelee edelleen psykiatrian ovat sanoja 'mielenterveyden' ja 'mielisairauden.' Pyrkikäämme erottaa molemmat sanat.

'Mielenterveys' tunnetaan myös nimellä 'henkinen hygienia.' Nämä sanat, jotka on määritelty Maailman terveysjärjestön, katso joku, joka on valtion hyvinvointia, johon kyseinen henkilö voi selviytyä ja käsitellä hänen korostaa elämässä; tietää hänen vahvuutensa henkilönä, niin että hän voi työskennellä tehokkaasti edistää hänen yhteisöä.

'Psyykkinen sairaus' tunnetaan myös nimellä 'mielenterveyden häiriö.' Tämä on vastakohta mielenterveyden. Tässä tilanteessa henkilö ei ole valtion hyvinvoinnin. Hän on sellaisessa tilassa emotionaalisen, kognitiivinen, käyttäytymiseen, ja havainto stressiä. Hän ei ehkä tunnista normaaleille elävät kuin henkilö asuu fantasia. Henkilöt, joilla on mielenterveyden häiriö tai psyykkinen sairaus voidaan luokitella eri luokkiin.

Mielenterveys käytettiin ensimmäisen 19. vuosisadalla William Sweetzer. Mitä sanat 'psyykkinen sairaus,' ei ole tietoja saatavilla.Jotta mielenterveys voidaan saavuttaa, ihmisten pitäisi käyttää asianmukaista selviytymiskeinoja niiden ongelmia. Niiden ei pitäisi käsitellä päihteiden koska tämä on yksi numero yksi syistä psyykkinen sairaus, kuten skitsofrenia. Ihmiset pitäisi pystyä ratkaisemaan ongelmansa Sopivan menetelmää, kuten puhu ystävä, etsien uskonsa uskontonsa, ja paljon muuta.

Mielisairauden ja häiriöt on lueteltu DSM-IV tai DSM versio 4, joka on uusin.

WHO: n mukaan 50 prosenttia väestöstä on mielisairaus ja mielenterveyden häiriöt. Ei kaikki mielenterveyden häiriöt ovat yhdensuuntaisia ​​skitsofrenia. Jotkut eivät ole niin vakava kuin se. Häiriöt voidaan luokitella ahdistuneisuushäiriöt johon kuuluvat: fobioita, paniikki häiriöt, traumaperäisen stressin häiriöt ja paljon muuta. Myös mielialahäiriöt kuten masennus ja mania. Persoonallisuushäiriöt ovat myös yleisiä, kuten pakko-oireinen häiriö. Viimeinen ovat psykoottiset häiriöt, jotka meidän pitäisi välttää, jotka sisältävät skitsofrenia.

Yhteenveto:

1. 'Mielenterveys' tunnetaan myös nimellä 'henkinen hygienia', kun taas 'psyykkinen häiriö' tunnetaan myös nimellä 'psyykkinen sairaus.'
2. 'Mielenterveys', kuten sana tai lause käytettiin ensimmäisen kerran vuonna 19th century, kun 'psyykkinen sairaus' ei ole tietoja alkuperästä.
3. Mental sopeutumisvalmennuskursseja on lueteltu DSM-IV, kun on olemassa kirjojen suhteen mielenterveyden.