Ero Alzheimer 's ja DementiasairauksiaALZHEIMERIN 'S VS. seniili dementia

Vanhuus ja menetys henkisiä ovat valitettava mutta karu todellisuus. Alzheimerin 'tauti on ehkä yleisin ja heikentäviä tämäntyyppisten koettelemus. Kuitenkin useimmat ihmiset eivät tiedä, että Alzheimerin' tauti on vain yksi sairaus alla suurempi sateenvarjon joka on Dementiasairauksia. Alzheimer 's ehkä kaikkein surullisen, mutta on monia muita muotoja tämän ehdon.

Dementiasairauksia voidaan pitää kaikenkattavan aikavälin hyödynnetty ilmaisemaan heikkenemiseen ja lopulta menetys henkisen näöntarkkuuden liittyvien kehittyneiden ikääntyminen ja aiheuttaa rappeutuminen ykkösten aivosolujen. Alzheimerin 'tauti sekoitetaan usein joko samaan tai vaihtoehtoisesti sitä pidetään usein olevan aivan eri asia se. Kyllä ja ei, kyllä, Alzheimerin' tauti on sairaus, joka voidaan pitää Dementiasairauksia, mutta Alzheimerin 's on oikeastaan yksi muodoista se. Muunlaisia ​​Dementiasairauksia kuuluvat frontotemporaalinen dementia, Lewyn kappale tauti, Parkinsonin 'tauti, ja dementiaa. Alzheimer 's puolestaan ​​on yleisin näistä. Sitä ei myöskään pidä sekoittaa' normaali 'seniiliys.

Dementiasairauksia voivat johtua tahansa tai kaikki seuraavista: alkoholismi, arteriosclerosis (valtimoiden kovettuminen), masennus, huumeet, riittämätön ravinto, aivohalvauksia, ongelmia kilpirauhasen tai muita vakavia sairauksia. Seniili dementia on tunnusomaista asteittainen menetys aivosolujen. Allergiasta 's lyhytaikainen muisti on ensimmäinen näkökohta vaikuttaa. Kärsivissä on taipumus unohtaa mitä tapahtui tai puhuttiin pelkkä tuntia tai jopa minuuttia sitten. Ne kärsivät myös vaikeuksia seuraavissa ja ymmärtämään kiinnostavia keskustelun . Mikä oli yksinkertainen asia ymmärtää ennen nyt vie paljon vaivaa; jokapäiväisiä asioita, kuten lukea tai katsella heidän suosikki tv on melko verottaa. Tämä eteneminen saattaa kestää useita vuosia ja se on progressiivinen. henkilö on edelleen tietoinen ympäristöstään, mutta kun Dementiasairauksia tarttuu, sekavuus ja heikkeneminen, mikä muodostaa tämän yksilön 'persoonallisuus ovat väistämättömiä. Jopa eettisiä ja moraalisia normeja henkilö tunnustettu ennen tulee muuttaa tämän koettelemus.Alzheimerin 'tauti, sitä vastoin, on yleisin muoto Dementiasairauksia. Noin 60-70%: ssa tapauksista dementian johtuu Alzheimerin' s, mutta se ei ole 'normaali' ikääntymisen vaikutus. On tapauksia, joissa Alzheimerin 's vaikuttaa ihmisiä paljon nuorempana (40-50 vuotta vuotiaat). Aivan kuten muuta Dementiasairauksia, Alzheimerin' tauti saadaan aikaan asteittainen mutta heikkenevä neuronien (aivosolujen). Tutkimukset ovat osoittaneet, että mahdollisia syitä ovat taulut ja kiemurat. Plakit proteiinikerrostumien jotka kertyvät tilojen välillä hermosolujen. Tangles ovat proteiinikuituja että yhdiste solujen sisällä. Vaikka ihmiset on lopulta nämä ikääntyessään, henkilö kärsii Alzheimerin 's tulee olemaan paljon suurempia pitoisuuksia plakkien ja kimppujen, ennustettavasti, että aivojen alueelta, joka käsittelee muistia ja kognitiivisia toimintoja.

Vaikka suorassa suhteessa sairastua Alzheimerin 'tauti on vielä määritettävä, asiantuntijat uskovat taulut ja kiemurat edistää kielteiset olosuhteet, että neuronien vaativat tehokkaan toiminnan ja huollon. Kun Alzheimerin' tauti vaivaa henkilö, kyseinen henkilö kärsii jatkuvasta muistinmenetyksestä , arvaamaton käyttäytyminen ja mielialan vaihtelut. Henkilö kärsii Alzheimerin 'tauti on myös progressiivinen vaikeuksia ymmärtämisessä ja säilyttää tietoja. Ääritapauksissa tulee olemaan väkivaltainen puhkeamisen, erittäin neuroottinen käyttäytyminen ja jopa vaikeus syöminen, liikkuminen ja puhuminen. Pahinta on, että Alzheimerin' s tauti on edelleen parantumaton tauti. On hoitoja oireiden lievittämiseksi; Näistä vain hidastaa vaikutukset, vaikka ne eivät keventämiseksi kärsivissä ja ihmiset heidän ympärillään. Alzheimer 's on tappava kunnossa ja henkilö voi kärsiä muutaman vuodesta 20 vuoteen riippuen henkilön' fyysisen kunnon ja iän aikaan taudin setit.

Yhteenveto:

1. Dementiasairauksia on luokka, joka kattaa eri dementian, että ihmiset, joilla on edennyt ikääntymiseen kärsivät; Alzheimer 's on yksi niistä.
2. Dementiasairauksia voi johtua monesta terveyteen tai ulkoiset olosuhteet; syy Alzheimerin 's tauti on vielä täysin löydetty, vaikka taulut ja kiemurat voi olla avain.