Ero Spotting ja PeriodTarkkailu vs Period

Kun se tulee ymmärtää kehon 'oman luonnollisen rytmin, tietäen ero tiputtelua ja ajan virtaus on tärkeää. Useimmille naisille, tiputtelua rajoittuu ilmiö, joka tapahtuu aikana raskauden alkuvaiheessa. Kuitenkin erilaisia ​​syntyvyyden jotka ovat nyt markkinoilla, se 's myös todennäköisesti esiintyy tiputtelua käytön kanssa näiden uusien tuotteiden.

Tarkkailu voi tapahtua laajalla astetta. Usein vaaleanpunainen tiputtelua että naiset kokemus on oikeastaan ​​mitään muuta kuin hormonaalista tasapainottamista, raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana, tai oikaisukauden aikana uuden ehkäisypillerin. Light tiputtelua doesnt 't vaativat yleensä suojarakennuksen ulkopuolella pikkuhousujen-liner. Kuitenkin raskaampaa tiputtelua voi hämätä uskomaan, että olet' re on kuukautiset. Se voi näkyä samalla intensiteetillä, jonka saat ensimmäisestä päivästä normaaliin kuukausittain ajan, mikä edellyttää hillitseminen pad tai tamponi, ja se voi kestää yli päivässä.

Raskas tiputtelua voi olla hankalaa naisille, jotka eivät vielä ole tietoisia siitä, että he ovat raskaana. Se voi huijata ne luulemaan, että he ovat juuri aloittaneet ajan. Raskas tiputtelua näin raskauden aikana tulee välittömästi arvioida lääkärin. Se voi olla osoitus ongelmia alkuvaiheista raskauden tai se voi ilmoittaa erottavan istukan peräisin kohdun seinämään toisella ja kolmannella kolmanneksella.

Ajanjakso on säännöllisemmin tapahtuma naisen 'elämää. Se on viimeistelty elinkaaren unfertilized muna. Kohdun seinät rakentaa kuukausittain ennakoiden mahdollisuuksia hedelmöitetty munasolu tarvitsee paikka suojattava , turvallisesti jakaa solut, ja aloita kasvava prosessi sikiön. Monet naiset voivat tuntea puhkeamista kuukautisia ennen ensimmäisiä merkkejä verestä, varsinkin kun he saavat viime vuoden ikää 25 Tender rinnat, varhainen kouristukset, päänsärky, turvotus, ja ärtyneisyys voivat olla ensimmäinen selviä merkkejä siitä, että kuukausittainen sykli tekemistä. Tarkkailu ei yleensä ennakoi elin siten, ja siksi olla jopa aivan odottamatta.

Säännöllinen kuukautisten ei vaadi lääkärin hoitoa, ellei sillä ole oireita niin vakavia, että normaali toiminta ei ole enää kannattavaa. Tarkkailu, toisaalta, on aina saatettava lääkärin 's välitöntä huomiota, ellei se ole odotettu funktio kun aloitetaan uusi syntyvyyden reseptiä.

Yhteenveto:1. jakso on säännöllinen ja luonnollinen esiintyminen.

2. Tarkkailu voi olla merkki ongelmista raskauden aikana.

3. Tarkkailu voi olla lyhyt, kevyt, ja sitten katoavat.

4. Jaksot voidaan havaita useimmiten ennen vuodon alkamista.