Ero sarkooma ja syöpä Sarkooma vs karsinooma

Supistumaan sairaus on jo ongelma. Se 's este tuottavuuden ja muita virkistys. Ihmiset ovat nykyään sairastua enemmän sairauksia kuin koskaan, koska elämäntapa. Ihmiset yleensä harjoitella istumatyön sijaan elää terveellistä elämäntapaa.

Tästä johtuen, tappavia sairauksia ovat kehittyneet siitä lähtien, kuten syöpä. Syöpä voi olla hengenvaarallinen sairaus, 50-75% eloonjääneitä riippuen diagnoosin ja sairauden vaiheesta. Jotkut voi täysin toipua. Toiset ihmeen toipua johtuen uskoa Jumalaan kun taas useimmat eivät selviä puutteen vuoksi resursseja, kuten rahaa.

Kaksi terminologiaa liittyvät syöpä ovat sarkooma ja syöpä. Nämä kaksi käsitettä ovat tärkeitä sanoja lääketieteen ammattilaisten ja opiskelijoille. Olkaamme puuttua kunkin aikavälillä, jotta voimme nähdä eron.

Syöpä ja sarkooma ovat sanoja viittaavat syöpäkasvaimia, eri alkuperää. 'Syöpä' on termi lääketieteessä, joka viittaa pahanlaatuinen kasvain. Alkuperä kasvain on kautta epiteelisolujen. Se liittyy myös soluihin, jotka kehittynyt tuntemattoman teelisolupinta ja alkuperää. Mutta näistä tuntemattomista solut on sanottu ominaisuuksien kanssa epiteelisolujen. Kun sanomme pahanlaatuisia kasvaimia, kasvaimet on mahdollisuus raskauttavien ja aiheuttaa kuolemaan, koska pahanlaatuisia kasvaimia on kyky levitä ja tuhota ympäröivien kudosten ja solujen. 'Karsinooma' tuli kreikan sanasta 'karkinos', joka tarkoittaa 'rapu' ja 'oma', joka tarkoittaa 'kasvua.''Sarkooma', toisaalta, on myös kasvaimen tyyppi. Kuitenkin se on peräisin Mesodermi toisin kuin syöpä, joka sai alkunsa kautta epiteelin. Mesodermi on kerros, joka muodostaa rustoa, rasvan ja luun kudoksiin. 'Sarkooma' tuli kreikan sanasta 'sarx' tarkoittaa lihaa ja 'oma', mikä tarkoittaa kasvua. Sarkooma voidaan erityisesti luokitella rakenteen mukaan se esiintyy. Jos se tapahtuu luun syöpä on nimeltään osteosarkooman. Osteosarkooman tai luusyöpä, on erittäin tuskallinen syöpätyyppi. Toinen esimerkki on kondrosarkoomaso jossa sarkooma kehittynyt rustoa.

Karsinoomat ja sarkoomat voidaan diagnosoida kautta koepala vahvistaa, jos syöpäsolut ovat läsnä. Näitä voidaan käsitellä kautta kemoterapiaa tai sädehoitoa.

Yhteenveto:

1. karsinooma yleensä peräisin epiteelisolujen kun taas osteosarkooma peräisin Mesodermi.
2. Karsinoomat ovat pahanlaatuisia kasvaimia kun sarkooma voi olla pahanlaatuinen tai ei.