Ero Gynaecologist ja Synnytyslääkäri gynekologi vs synnytyslääkäri

Gynekologi ja synnytyslääkäri liittyvät naisten 's terveys. Joissakin maissa, kuten Intiassa, on tuskin mitään eroa gynekologi ja synnytyslääkäri. Katsokaamme, mitä nämä kaksi ilmaisua viittaavat.

Gynekologi on lääkäri tai lääkäri, joka huolehtii kaikista ongelmista, jotka liittyvät naisille. Toisaalta, synnytyslääkäri on lääkäri tai lääkäri, joka huolehtii raskauden ja toimitus.

Se on gynekologi, joka testaa raskauden ja sitten jos vahvisti lähettää naisen synnytyslääkäri, joka sitten hoitaa ennen synnytystä hoito, suorittaa erilaisia ​​testejä ja suorittaa toimituksen.

Gynekologi on asiantuntija, joka on erikoistunut naisten 's lisääntymiselinten, kuten munasarjojen, emättimeen ja kohtuun. Toisaalta, synnytyslääkäri ei erikoistuneet sukuelimiin mutta hänen velvollisuus tulee kerran nainen on raskaana.Gynekologi ja synnytyslääkäri erikoistuneet eri aloilla. Gynekologi erikoistunut mammografiassa, papa, kohdun / emättimen infektioita, ehkäisyä, hedelmällisyyden kysymyksiä, hysterectomies ja munanjohtimien ligaatioita. Synnytyslääkäri erikoistunut synnytyksen jälkeinen hoito, synnytyksen jälkeinen hoito ja toimitus.

Puhuttaessa liittyvien sairauksien naisen ja lisääntymisterveyteen elinten, gynekologit hoitaa sitä. Katsovat, synnytyslääkärit ei käsitellä sairauksia. Ne ovat vain huolissaan, joka siis raskauteen ja toimitus ja lastenhoito. Lisäksi synnytyslääkäri myös kohtelee liittyvistä komplikaatioista synnytyksen kuten sikiön hätä, kohdunulkoinen raskaus, pre-eklampsia, istukan abruption, lapa dystocia, kohdun repeämä, sepsis, synnytyspalvelut verenvuoto ja prolapsed johto.

Yhteenveto

1. Gynaecologist 's ja synnytyslääkärit liittyvät naisten' terveydelle.
2. gynekologi on lääkäri tai lääkäri, joka huolehtii kaikista ongelmista, jotka liittyvät naisille. Toisaalta, synnytyslääkäri on lääkäri tai lääkäri, joka huolehtii raskauden ja toimitus.
3. Se on gynekologi, joka testaa raskauden ja sitten jos vahvisti lähettää naisen synnytyslääkäri, joka sitten hoitaa ennen synnytystä hoito, suorittaa erilaisia ​​testejä ja suorittaa toimituksen.
4. gynekologi erikoistunut naisen 's sukuelimiin, kuten munasarjojen, emättimeen ja kohtuun. Toisaalta, synnytyslääkäri ei erikoistuneet sukuelimiin mutta hänen velvollisuus tulee kerran nainen on raskaana.
5. gynekologi erikoistunut mammografiassa, papa, kohdun / emättimen infektioita, ehkäisyä, hedelmällisyyden kysymyksiä, hysterectomies ja munanjohtimien ligaatioita. Synnytyslääkäri erikoistunut synnytyksen jälkeinen hoito, synnytyksen jälkeinen hoito ja toimitus.