Ero Myelooma ja lymfoomaMyelooma vs lymfooma

Syöpä on valtava sairaus, jota esiintyy paitsi muutamia ihmisryhmien mutta kenellekään iästä, sukupuolesta, ja rotu. On pelätty sairaus, joka ei pelkää mitään eikä kukaan koska se voi kohdistaa joko rikkain tai köyhimpien. On olemassa myös erilaisia ​​syöpätyyppejä, joita tyypillisesti tunnistetaan useita tekijöitä.

Verisyöpä on tietyn tyyppinen syöpä että aiheutetaan veressä, luuytimessä, ja imunestejärjestelmän. Kaksi syövät tämän tyyppiset myelooma ja lymfooma. Miten nämä kaksi eroavat toisistaan?

Myelooma on syöpä, joka kohdistuu plasman cellsa osa valkoisia verisoluja. Ihmisen anatomia, lähes kaikki uudet solut tuotetaan luuytimessä joten on myös paikalla kasvun poikkeuksellisen kehittää plasman soluja. Toisaalta, lymfooma on syöpä osan immuunijärjestelmää. Se nimenomaan synnyttää päälle lymphocytesCthe immuunijärjestelmän soluja. Imusolmukkeet, alueilla, joilla imusolmukkeiden löytyy, tullut kasvualusta poikkeuksellisen jakamalla lymfosyyttejä.

A Eri läsnäolo myelooman kutsutaan kuin multippeli myelooma. Samaan aikaan, lymfoomat kahdentyyppisiä, nimittäin: Hodgkin 's lymfooma (HL) ja Non-Hodgkin' s lymfooma (NHL). HL on viisi alatyyppiä kun NHL on 30.

Syitä molemmat verisyöpä ei vahvisteta, vielä parametreja, kuten vanhuuden, infektio, ja immuunipuutos, ja genetiikan pidetään. On suurempi ilmaantuvuus myelooman miehillä kuin naisilla.

Oireet ovat yleensä erilaisia. Myeloomassa laajentuminen ja kipu luut ovat todennäköinen perusta taas lymfooma, laajentuminen ja kivuton turvotus useita imusolmukkeiden kehossa ja perna ovat katseli. Muita oireita voivat olla kuume, vilunväristykset, laihtuminen, ja väsymys.

Diagnoosi voidaan tehdä kautta verikokeita, röntgenkuvat, koepala ja virtsakokeita. Staging voidaan tehdä myös tunnistaa paremmin vakavuuden verisyöpä. Luuytimen pyrkimys on myös standardin diagnostinen menettely molemmille syöpiä.Ei ole mitään pysyvää hoitoa myelooman taas lymfooma yhdistelmää hoitoja ovat taatusti paranna sairautta. Monimutkaisuuksia syöpä ovat syy miksi ei ole lopullinen hoitaa kutakin. Lääkehoito voidaan antaa myös lääkärien perusteellista lääketieteellinen hoito.

Yhteenveto:

1. Myelooma ja lymfooma kahdenlaisia ​​verisyöpä.

2. Myelooma synnyttää plasman soluja kun lymfooma kasvaa lymfosyytteihin. Molemmat ovat keskeisiä immuunijärjestelmälle.

3. luokittelu myelooma on selvästi sama kun useita tyyppejä ja alatyyppejä ovat lymfooma.