Ero Abuse ja riippuvuusAbuse vs riippuvuus

Väärinkäyttö ja riippuvuus liittyy enemmän huumeita. Joskus väärinkäyttö ja riippuvuus käytetään keskenään. Vaikka nämä kaksi termiä viittaavat huumeiden käyttöä, ne ovat erilaisia. Väärinkäyttö voidaan määritellä sopimaton käyttö lääkkeen. Riippuvuus voidaan määritellä huumeriippuvuus.

Vaikka hyväksikäyttö on vakava halu saada tietty lääke, riippuvuus voidaan kutsua kuin elimistön 's fysiologinen tarve saada huumetta.

Kun lääkkeiden ilman lääkärin 's reseptiä voidaan kutsua huumeiden väärinkäyttöä. On monia väärinkäytettyjen huumeiden, jotka saadaan tiskiltä. Henkilö voi tulla huumeriippuvaisia, kun hän jatkaa käyttää huumeita. Tämä tarkoittaa, että ylittävät määrätty annos lääkettä voi johtaa huumeriippuvuuden. voidaan myös nähdä, että huumeriippuvuus voi johtaa käyttäytymisen ongelmia, ja aiheuttaa fyysisiä vammoja.

Kun puhutaan huumeiden väärinkäyttöä, ei ole vahva halu tai pakko jatkaa lääkkeen. Toisaalta, henkilö on vahva halu jatkaa lääkkeen käyttö, kun hän on riippuvainen. Tämä henkilö on emotionaalisesti riippuvaiseksi lääkkeen.

Kun kyseessä on huumeiden väärinkäytön, on helpompi ihmiset päästä pois, mutta se on vaikeampaa ihmisille, jotka ovat tulleet riippuvaisiksi päästä pois kynsistä huumeita.

Vaikka huumeiden väärinkäyttö on enemmän sukua fysikaalisten, huumeriippuvuus liittyy enemmän fysiologisiin näkökohtiin. Huumausaineiden väärinkäytön, ihmiset vain ovat fyysinen himo huumetta, ja sitä mieltä, että sitä tarvitaan niiden elintoimintojen. Päinvastoin, henkilöt, jotka ovat riippuvaisia ​​huumeista on tunne-elämän tai psykologista tarvetta huumetta.Yhteenveto:

1. väärinkäyttö voidaan määritellä sopimaton käyttö lääkkeen. Riippuvuus voidaan määritellä huumeriippuvuus.

2. Kun puhutaan huumeiden väärinkäyttöä, ei ole vahva halu tai pakko jatkaa lääkkeen. Toisaalta, henkilö on vahva halu jatkaa lääkkeen käyttö, kun hän on riippuvainen.

3. Kun väärinkäyttö on vakava halu saada tietty lääke, riippuvuus voidaan kutsua kuin elimistön 's fysiologinen tarve saada huumetta.